7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Život je ono što učiniš od njega. Kako je ovo dobro napisan roman. Kakva čarolija koja nas podsjeća da svatko od nas svoju sudbinu mora sam pronaći. Amor Towles  nas sa ovom knjigom vodi u Moskvu nakon Oktobarske revolucije, točnije... Pročitaj više The post Amor Towles – Džentlmen u Moskvi – najsretniji čovjek u čitavoj Rusiji appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Izdavač: https://www.booka.in/ Knjiga je  genijalno napisana, ima vrlo aktualnu i sveprisutnu temu, otvara mnoga relevantna društvena pitanja, potiče na razmišljanje, a istovremeno je duhovita i ironična. Poznata je uzrečica da prva generacija stvara bogatstvo, druga ga troši, a treća ga uništi.... Pročitaj više The post Kuća – Ivana Đilas – čitajući prepoznajte sebe appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 13. do 18. studenog na radost svih knjigoljubaca. Paviljone Interlibera više od 300 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova... Pročitaj više The post Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje IN mjesto u gradu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Putuj i Čitaj je za sve koji vole dobru knjigu i nove avanture! Povodeći se izrekom ˝Svijet je poput knjige, oni koji ne putuju pročitali su samo jednu stranicu˝ (Aurelije Augustin) FlixBus – sinonimom za putovanja autobusima i Čitaj knjigu započinju... Pročitaj više The post FlixBus i Čitaj knjigu započeli suradnju projektom ˝Putuj i čitaj˝- za početak skini popust za dolazak na Interliber appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Na malo više od pola sata vožnje od Zagreba prigrlit će vas čarobna jesen zagorskih brega, pitomih sela, najljepših zalazaka sunca i tajnovitih dvoraca koji od davnina pa sve do danas skrivaju magične priče. Među tim čarobnim bregima i najljepšem... Pročitaj više The post Čarobna jesen u Zagorju se ne propušta appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
S engleskog prevela: Jelena Pataki Odmah ću vam reći da me je oduševila ova knjiga – od ideje do autoričinog stila pisanja. Želite li pročitati triler koji se ne temelji na krvožednim i nerealnim ubojstvima, već je knjiga dobra psihološka... Pročitaj više The post Žena iz snova – Karen Hamilton – u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
S ovom sam knjigom od početka na poseban način vezana. S Damjanom sam se upoznala upravo preko facebooka i zajedničkih interesa. Naime i ona je negdje prije tri godine pokrenula stranicu za knjigoljupce imena  „Berem“ (na slovenskom čitam). Tada mi... Pročitaj više The post Kako sam pregorjela – Damjana Bakarić appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Preveo s engleskog: Miloš Đurđević Već je poznato da volim psihotrilere a pogotovo kada se radi o bračnim trokutima, lažima, dvostrukim životima. Ovaj kao da ima tisuću lica i života. Pravi ringlšpil obrata i laži. Opsesija mu ne manjka. Moram... Pročitaj više The post Ona između nas – Greer Hendricks i Sarah Pekkanen – dobro upoznaj neprijatelja da bi ga pobijedio appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Za Čitaj knjigu piše Tatjana Barat Otkada sam prije nekoliko mjeseci u knjižari vidjela drugi dio popularnih „Buntovnica“ na engleskom jeziku, nisam mogla dočekati njezinu verziju i na hrvatskom jeziku. I evo je! Izdavačka kuća Znanje napokon nam je donijela... Pročitaj više The post Čitajte s djecom: Oduševit će vas drugi dio „Priča za laku noć za mlade buntovnice“, knjige koju mora imati svako dijete appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prošli vikend potvrdila se ona slavna misao Maye Angelou: “Život ne mjerimo brojem udisaja koje udahnemo, već trenucima koji nam oduzimaju dah.” Upravo dok se ovih dana po medijima naveliko piše da su u Škotskoj liječnici došli do spoznaje da... Pročitaj više The post Vuglec breg – bregi od kojih zastaje dah appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.