7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Dan u Beogradu

16. Noć muzeja pod temom „Sloboda“ biće održana u subotu, 18. maja od 16.00 do 24.00 u Beogradu kao i širom Srbije. Brojnim sadržajima koji se na originalne, zanimljive i interaktivne načine bave slobodama i osvajanjem istih najuzbudljivija muzejska avantura i ove godine pomeriće granice i svojim posetiocima ponuditi majsko druženje za pamćenje. Tokom ove … The post 16. Noć muzeja: Sloboda appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Martovski festival, Festival zdravlja, Ukus fest, Car Show, protest – to su događaji koji će obeležiti sedam dana u Beogradu, od 21. do 27. marta 2019. U Beogradu – najvažnije… ➽➽➽ 66. Martovski festival (27-31. mart) ➽➽➽ Prolećni festival zdravlja (27. i 28. mart) ➽➽➽ Prolećni Ukus fest (23. i 24. mart) ➽➽➽ 54. Međunarodni salon automobila i 13. Motopassion … The post Sedam dana u Beogradu, 21-27. mart 2019. appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Posle burnih događaja protekle nedelje, novi protest „Jedan od pet miliona“ (#1od5miliona) biće održan u subotu, 23. marta od 18.00. Na platou ispred Filozofskog fakulteta nastaviće se protesti po dosadašnjem modelu: javne ličnosti će se obratiti građanima, kao i predstavnici sindikata i drugi. Protestna šetnja je takođe jedna od akcija uz jedan od glavnih zahteva … The post Protest „Jedan od pet miliona“, 23. mart 2019. appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U ponedeljak, 1. aprila, počeće druga faza radova na Trgu republike a samim tim trg će biti zatvoren za saobraćaj. Gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović napomenuo je da će to dodatno opteretiti ulice Starine Novaka, 27. marta i Bulevar despota Stefana, prenosi RTS. Potpuna obustava saobraćaja biće od Palate „Albanija“ do Narodnog pozorišta. Najavljeno … The post Od 1. aprila zatvoren Trg republike za saobraćaj appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Svetski dan vrabaca obeležava se 20. marta, a u subotu, 23. marta od 12.00 do 15.00, biće upriličena akcija na Dorćolskom keju tim povodom. Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije postaviće štand na keju na kom će zainteresovani moći da saznaju zašto je vrabaca sve manje i šta bi trebalo preduzeti. Takođe, poklanjaće sadnice … The post Svetski dan vrabaca: Akcija na Dorćolu u subotu appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U petak, 22. marta, još jednom će biti obeležen Svetski dan pantomime i u Beogradu – na Savskom vencu. Svetski dan pantomime se od 2011. godine obeležava u svetu svakog 22. marta na dan rođenja čuvenog francuskog pantomimičara Marsela Marsoa. Inicijativu su pre osam godina pokrenuli Marko Stojanović iz Srbije, Ofer Blum iz Izraela i … The post Svetski dan pantomime 2019 na Savskom vencu appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U subotu, 1. juna 2019, u 1.00 počeće druga noćna trka BEG Runway Run na Aerodromu „Nikola Tesla“. Organizator je Beogradski maraton u saradnji sa Aerodromom i pod pokroviteljstvom Grada Beograda. Noćna trka na pisti aerodroma trči se na pet kilometara. Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić najavio je BEG Runway Run: – Ime trke definiše … The post BEG Runway Run – druga noćna trka na Aerodromu „Nikola Tesla“ appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Bioskopski repertoari važe od 21. do 27. marta 2019. Pored novih francuskih i američkih filmova tu je i premijera srpskog dokumentarca. Nove filmove predstavili smo OVDE. Bioskopski repertoari od 21. do 27. marta 2019. (kliknite na naziv bioskopa) Kombank dvorana (ex Dvorana Doma sindikata) Akademija 28 Bioskop Fontana Dvorana KCB Cineplexx UŠĆE Shopping Center Roda Cineplex Tuckwood … The post Bioskopski repertoari (21-27. mart 2019) appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Kulturni centar „Čukarica“ je koncipirao i osmislio izuzetno sadržajan program „78 dana…“ povodom obeležavanja 20 godina od NATO bombardovanja. Dvadesetogodišnjica NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, danas Srbiju biće obeležena izložbom fotografija „NATO agresija u 78 slika“, koja će biti otvorena 23. marta od 19.00. Pored ciklusa od 20 predavanja „Živa reč za kolektivno pamćenje“ … The post KC „Čukarica“: 78 dana… appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U polufinalu ovogodišnje ABA lige igra se duel Crvena zvezda – Partizan. Prvi meč je u subotu od 19.00. U Dvorani „Aleksandar Nikolić“ domaćin će biti Crvena zvezda zbog osvojenog prvog mesta, a polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice. U skladu sa propozicijama ABA lige nema gostujućih navijača. Tim povodom KK Crvena zvezda … The post ABA liga: Polufinale plej ofa Crvena zvezda – Partizan appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.