7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Dan u Beogradu

Druga najtačnija aviokompanija u Evropi i osma u svetu u 2018. godini – to je Alitalia koja je imala 83,2% polazaka na vreme! Prosek tačnosti italijanske aviokompanije je tokom svih 12 meseci prošle godine bio veći od proseka evropskih i svetskih aviokompanija. Potvrda odličnog poslovanja tokom 2018. godine je i drugo mesto koje je zauzela … The post Alitalia – druga u Evropi i osma u svetu 2018. po tačnosti letova! appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Putin u Beogradu, plivanje za Časni krst, Minibasket festival – to su najvažniji događaji koji će obeležiti sedam dana u Beogradu, od 17. do 23. januara 2019. U Beogradu – najvažnije… ➽➽➽ Vladimir Putin u Beogradu (17. januar) ➽➽➽ Bogojavljenje: Plivanje za Časni krst (18. i 19. januar) ➽➽➽ Minibasket festival (17-20. januar) ➽➽➽ Božićno seoce … The post Sedam dana u Beogradu, 17-23. januar 2019. appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U utorak, 22. januara od 11.00, na Velikoj sceni „Donka Špiček“ Dečjeg kulturnog centra Beograd biće održan Svetosavski koncert „Pojte i utrojte“. U okviru manifestacije „Beogradska zima“ muzički segment ovog koncerta činiće nastup eminentnih vokalnih solista domaće muzičke scene – Jelene Tomašević, Tijane Dapčević, Leontine Vukomanović, Ivane Peters i Maje Marković, upotpunjen nastupom Hora Čarolija … The post DKCB: Svetosavski koncert „Pojte i utrojte“ appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva otvorena je danas u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Telefonski broj je 011/7777-000 i mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihove porodice, a sa njima će razgovarati psihijatri, psiholozi i socijalni radnici. U Srbiji svake godine oko 1.500 ljudi izvrši samoubistvo, što našu zemlju … The post Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Na 47. FEST-u Emir Kusturica će predstaviti svoj novi dokumentarni film „Pepe, jedan uzvišeni život“ o bivšem urugvajskom predsedniku. Deset godina posle portreta Maradone, Kusturica se vraća dokumentarnom filmu da ovekoveči još jednu legendarnu figuru – Hosea „Pepea“ Muhiku. Kusturica je izjavio da je pre mnogo godina čuo za predsednika koji vozi traktor, i da … The post 47. FEST: Film Emira Kusturice „Pepe, jedan uzvišeni život“ appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Ovo su bioskopski repertoari za narednih sedam dana, od 17. do 23. januara 2019. Pored nove domaće hit komedije „Taksi bluz“ gledaćemo još nekoliko novih naslova. Bioskopski repertoari od 17. do 23. januara 2019. (kliknite na naziv bioskopa) Opise svih filmova pronađite OVDE! Kombank dvorana (ex Dvorana Doma sindikata) Akademija 28 Bioskop Fontana Dvorana KCB Cineplexx UŠĆE … The post Bioskopski repertoari (17-23. januar 2019) appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U utorak, 22. januara od 19.30, mjuzikl „Mamma Mia!“ biće odigran 100. put u Pozorištu na Terazijama. Premijera predestave inspirisana muzikom grupe ABBA, bila je 27. marta 2015. godine kao prvo izvođenje ovog naslova u ovom delu sveta. Predstava je rađena u koprodukciji sa slovenačkom kompanijom Prospot. Više od 50.000 gledalaca, kako na matičnoj sceni … The post Pozorište na Terazijama: 100. izvođenje mjuzikla „Mamma Mia!“ appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Krajem ove nedelje na nekoliko mesta u Beogradu biće organizovano Bogojavljensko plivanje za Časni krst: u Zemunu, Grockoj, Lazarevcu, na Adi i Tašu… Bogojavljenje 2019. na Adi Ciganliji Obeležavanje velikog Hrišćanskog praznika Bogojavljenja i tradicionalno plivanje za Časni krst održaće se u subotu, 19. januara 2019. godine na Adi Ciganliji. Sveta Liturgija, u Hramu Svetog … The post Bogojavljensko plivanje za Časni krst 2019. appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
U utorak, 29. januara od 11.00, u prostorijama Kancelarije za mlade GO Zemun biće organizovan Sajam preduzetničkih ideja. U okviru projekta „Korak ka biznisu“ u Kosovskoj 9, Sajam preduzetničkih ideja idealna je prilika za sve mlade i potencijalne preduzetnike da se predstave i promovišu svoje kompanije. Cilj projekta „Korak ka biznisu“ je da se doprinese … The post Sajam preduzetničkih ideja u Zemunu appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...
Od 4. do 15. februara u Voždovačkom centru „Šumice“ za učenike osnovnih i srednjih škola biće organizovan besplatan sportski zimski kamp. Tokom zimskog raspusta za sve đake iz voždovačkih škola Opština Voždovac je organizovala besplatno treniranje košarke, odbojke, rukometa, džudoa, stonog tenisa i realnog aikida. U saradnji sa SC „Šumice“ i voždovačkim klubovima, sportski zimski … The post Besplatan sportski zimski kamp u SC „Šumice“ u februaru appeared first on Dan u Beogradu.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.