7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Drustvo vesti

PRONAĐENA Majka koja je ostavila bebu u taksiju ima SEDMORO DECE, poreklom je iz Smedereva, a živi i radi u Švajcarskoj
Blic online 21-03-2019 15:53
Policija iz Kraljeva pronašla je majku koja je ostavila bebu u korpi u taksi vozilu. Radi se o ženi za koja je, kako se nezvanično saznaje, rodom iz Smedereva, na privremenom je radu u Švajcarskoj i ima sedmoro dece.
ODALI JE SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA Žena koja je ostavila bebu u taksiju nakon toga MIRNO ŠETALA KROZ GRAD sa drugo dvoje dece (VIDEO)
Blic online 21-03-2019 15:40
Majka koja je juče ostavila bebu u korpi u taksiju i taksisti rekla da je to mačka i da je pričuva dok ona nešto završi, snimljena je kako se nakon toga hladokrvno šeta gradom sa drugo dvoje dece.
Žena ostavila BEBU U TAKSIJU, rekla taksisti da je u korpi MAČKA
Blic online 21-03-2019 14:53
Nepoznata ženska osoba ostavila je taksisti u Vrnjačkoj Banji korpu u kojoj je bila beba, pod izgovorom da je u korpi mačka.
Vesna je svoj stan pre 4 godine ISKLJUČILA SA CENTRALNOG GREJANJA, ali da ne bi plaćala račun mora da ZAZIDA JEDAN KVADRAT STANA
Blic online 21-03-2019 12:06
Stanovnica Zrenjanina Vesna Nedeljković odlučila je da smanji svoj stan za jedan kvadrat, kako ne bi plaćala račune za grejanje koje ni nema.
"NARKOMANI NAM ULAZE U KUĆE, ZATIČEMO IH U KREVETU!" Zavisnici im se drogiraju pred kućom, a sada se u "ULICI HORORA" DEŠAVA NEZAMISLIVO
Blic online 21-03-2019 11:47
"Narkomani koji dolaze po terapiju u Metadonski centar probili su ogradu oko te ustanove, ulaze nam u kuće usred dana, plaše decu, jednog smo čak zatekli kako spava na kauču u dnevnoj sobi", pričaju stanari novosadske Ulice Mikole Kočiša, poznate i kao "ulica horora", jer se u njoj već godinama okupljaju zavisnici od droga.
Budućnost korišćenja vozila je pred vama
Blic online 21-03-2019 10:40
Briga o automobilu često predstavlja komplikovan zadatak. Nakon kupovine automobila, na red dolaze održavanje vozila, registracija, tehnički pregledi i osiguranje.
Više od 600.000 korisnika „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti
Blic online 21-03-2019 10:18
Broj potrošača u Srbiji koji koristi „Sa nama na putu“ program lojalnosti kompanije NIS prešao je 600.000. Ovaj program koji omogućava sakupljanje bonus poena, a samim tim i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga dostupan je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.
EPILOG SLUČAJA UČITELJICE "NEK CRKNU MAMINE MAZE" Uvredila je decu, VRAĆENA JE NA POSAO, ali joj sledi ova kazna
Blic online 21-03-2019 09:00
Vesna Stevanović, učiteljica OŠ "Karađorđe" iz Topole koja je tokom boravka na rekreativnoj nastavi u Vrnjačkoj Banji deci koja nisu bila sa razredom, poručila "Nek crknu mamine maze koje bez razloga nisu sa nama!", vraćena je na posao.
PREVARENO NA HILJADE PUTNIKA Kako u Srbiji uplatiti letovanje bez straha da ćete ostati BEZ PUTOVANJA, PARA I ŽIVACA
Blic online 21-03-2019 06:22
Polise osiguranja, depoziti, ali i rad inspektora kao "tajnog kupca", neke su od novina Zakona o turizmu koji će kroz nekoliko pravilnika pokušati da stane na kraj svim agencijama u varanju putnika. Kolika nas u suštini sigurnost čeka i da li ćemo na sledeće letovanje otići potpuno bezbrižno, to, ipak, nije do kraja izvesno.
(MAPA) Vojvodina ima 50 LOKACIJA koje bi budućim generacijama mogle da donesu ODLIČNU ZARADU
Blic online 21-03-2019 06:06
Vojvodina ima potencijal da bude vodeća velnes i spa destinacija u ovom delu Evrope, a nova studija je pokazala da ima tačno 50 lokacija na kojima bi mogao da se razvija banjski turizam, što je čini najperspektivnijom regijom na Starom kontinentu.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.