7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Drustvo vesti

IZVUČEN LOTO DOBITAK Džoker od čak 300.000 evra otišao u OVAJ grad
Blic online 20-11-2018 20:17
U večerašnjem 93. kolu igre na sreću Loto, nije bilo sedmice, niti loto plus dobitka, ali izvučen je džoker dobitak koji iznosi čak 300.000 evra.
STRAH OD LEKA KOJI IZAZIVA RAK Lekari ubeđuju pacijente da ne prekidaju TERAPIJU ZA PRITISAK, ali i da redovno prate promene na koži
Blic online 20-11-2018 19:09
Izabrani lekari opšte prakse i kardiolozi ovih dana su pod opsadom pacijenata koji u ordinacije dolaze da se raspitaju da li je tačno da lek za visok krvni pritisak koji piju izaziva rak, mada je dosta i onih koji traže da im se terapija zameni i prepišu medikamenti koji ne sadrže sporni sastojak.
UPOZORENJE IZ AMSS "Oprez zbog poledice, magle i jakog vetra"
Blic online 20-11-2018 18:52
Kiša koja povremeno pada uslovljava mokre kolovoze, a zbog očekivano nižih temperatura tokom noći, postoji opasnost od poledice na koju iz AMSS upozoravaju vozače. Dodatnu opreznost u vožnji savetuju i na putevima u košavskom području zbog jakog vetra.
"AGONIJA SE NASTAVLJA" Izvršitelji po četvrti put najavili iseljenje Društva književnika Vojvodine pa se nisu pojavili
Blic online 20-11-2018 16:35
Članovi Društva književnika Vojvodine nisu iseljeni iz svojih prostorija u Ulici braće Ribnikar broj 5 u Novom Sadu iako je za danas bio najavljen dolazak sudskog izvršitelja u pratnji policije.
"SLIKE MRTVE DECE STALNO SU MI PRED OČIMA" Iz Bosne je otišla u pakao Sirije, udala se za džihadistu i TRUDNA USPELA DA POBEGNE
Blic online 20-11-2018 14:27
U proteklim godinama desetine muškaraca - državljana Bosne i Hercegovine i zemalja iz regiona priključili su se terorističkim organizacijama i ratovali u Siriji i Iraku. Sa njima ili za njima odlazile su i njihove supruge, buduće supruge, čitave porodice. Neke su ostale udovice. Retke su se iz Sirije vratile u Bosnu i Hercegovinu.
Veljović: Sa Zapadnog Balkana 400 osoba je na stranim ratištima
Blic online 20-11-2018 14:09
Direktor crnogorske Uprave policije Veselin Veljović rekao je da je oko 400 osoba sa zapadnog Balkana na stranim ratištima.
Mihajlović: Razvijenost društva se meri time koliko svako dete ima uslova za rast u sigurnom okruženju
Blic online 20-11-2018 13:50
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravopravnost, Zorana Mihajlović, izjavila je danas povodom Svetskog dana deteta da se razvijenost društva meri time koliko je svakom detetu stvorilo uslove da raste u sigurnom okruženju, da se obrazuje i razvija u slobodnu ličnost i odgovornog građanina.
Đorđević: Nema potrebe da privatni detektivi proveravaju da li su radnici lažnom bolovanju
Blic online 20-11-2018 13:21
Smatram da nema potrebe da privatni detektivi proveravaju da li su radnici na pravom ili lažnom bolovanju, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.
ANKETA Da li se prećutkuje diskriminacija u školama?
Blic online 20-11-2018 12:45
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković napomenula je povodom Međunarodnog dana deteta da mnoge škole prećutkuju slučajeve diskriminacije kako takvi slučajevi ne bi dospeli u medije.
VOZAČI, OPREZ! Istočna Srbija okovana ledom, u Ivanjici i Novom Pazaru vožnja uz obaveznu zimsku opremu
Blic online 20-11-2018 12:40
Kiša koja trenutno pada na širem području Srbije usporava saobraćaj, saopšio je Auto-moto savez Srbiije, i upozorio vozače na ledenu kišu koja trenutno otežava vožnju na području Zaječara i Negotina.

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.