7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Drustvo vesti

Danas pretežno sunčano, do 15 stepeni
Blic online 21-03-2019 00:52
U Srbiji će danas na severu i zapadu biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima posle oblačnog, po kotlinama maglovitog jutra, tokom prepodneva postepeno razvedravanje.
Pitali smo Beograđane šta ih NAJVIŠE ČINI SREĆNIMA. I, šta mislite, da li su skromni ili TRAŽE MNOGO (VIDEO)
Blic online 20-03-2019 22:21
Potraga za srećom je osnovno pravo svakog ljudskog bića, bez obzira na to u kakvim se uslovima on nalazilo i živeo, a potraga za stanjem ispunjenja je naša svakodnevna misija. Na današnji Svetski dan sreće pitali smo sugrađane šta njih najviše usrećuje:
"MAMA, ZAŠTO SU NA KOSOVU UBIJALI DECU!?" Prvake uplašio film o martovskom pogromu, u školi tvrde da "RODITELJI DIŽU PANIKU" (VIDEO)
Blic online 20-03-2019 21:03
Porušene upaljene kuće, deca koja plaču, majke koje nariču nad poginulim sinovima, scene su koje su potresele mališane prvog razreda beogradske OŠ "Starina Novak" u Beogradu nakon što su odgledali dokumentarni film o pogromu Srba na Kosovu 17. marta 2004. godine, a roditelji se zapitali da li je ovo primereno njihovom uzrastu.
Reintegracija osuđivanih ključna za bezbednost društva
Blic online 20-03-2019 20:22
Resocijalizacija osuđivanih lica često se zanemaruje, a igra ključnu ulogu u obezbedjivanju bezbednosti u svakom društvu i zato je potrebno da već prvi dan izdržane kazne bude i prvi dan pripreme za povratak osuđenog u društvenu zajednicu, rečeno je na okruglom stolu na kojem je predstavljena Mreža organizacija za postpenalnu podršku u Srbiji, koja je osnovana juče u Beogradu.
Ovi vozači neka se pripreme za NOVI TROŠAK od 5.500 dinara, a evo ko je u strahu da će svoje vozilo moći SAMO DA PARKIRA
Blic online 20-03-2019 19:17
Od 3. aprila za mnoge vozače u Srbiji važiće nova pravila: novopečeni vozači imaće status početnika između dve i četiri godine, u zavisnosti od toga sa koliko godina su položili vozački ispit, a ukida se i trajna registracija za skutere, traktore i motokultivatore, što zanči da će i oni morati na registraciju jednom godišnje.
Upozorenje iz AMSS: Magla na Zlatiboru, mokri kolovozi u Mačvi
Blic online 20-03-2019 18:34
Na Zlatiboru magla smanjuje vidljivost, dok sa povremeno slabom kišom treba računati na području Mačve gde vozače očekuju mokri ili vlažni kolovozi, saopštio je AMSS.
POLOVINA SRBA NE PERE ZUBE Tu naviku posebno nemaju dečaci ovog uzrasta, a šokira i to koliko ljudi NEMA NIJEDAN JEDINI ZUB
Blic online 20-03-2019 16:31
U Srbiji samo 8,5 odsto odraslog stanovništva ima sve zube, 9,3 odsto nema nijedan zub, a polovina uopše ne pere zube, šokantni su podaci istraživanje Instituta za javno zdravlje "Batut".
Ponovo dozvoljene posete na VMA
Blic online 20-03-2019 14:28
Posete pacijentima na stacionarnom lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji, na osnovu procene epidemiološke situacije u Srbiji, ponovo su dozvoljene u redovnim terminima, saopšteno je iz te zdravstvene institucije.
Mladima u Srbiji gotovo 5 miliona evra za pokretanje biznisa
Blic online 20-03-2019 14:19
Cilj projekta "Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih", u vrednosti od 4,7 miliona evra, nova je mogućnost za zapošljavanje mladih u Srbiji, izjavio je danas prilikom uručivanja sertifikata organizacijama iz cele Srbije ministar za rad, zapošljavanja i boračka pitanja Zoran Đorđević.
Šarčević o digitalizaciji u obrazovanju : Elektronski dnevnik u Srbiji dve godine brže nego u Hrvatskoj
Blic online 20-03-2019 13:30
Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da je Srbija postala prepoznatljiva u Evropi kao zemlja, koja možda i najbrže uvodi digitalizaciju u nastavu.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.