7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Republika Srpska

Dodik: Gasovod od Srbije do Novog Grada osiguraće ENERGETSKU STABILNOST Srpske
Blic online 17-01-2019 22:16
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu, da je važno da Republika Srpska osigura energetsku stabilnost kroz gasovod koji treba izgraditi iz Srbije, pa sve do Novog Grada.
Cvijanović: Zahvalni smo Putinu na odbrani DEJTONSKIH POZICIJA i odbrani statova Srpske u Savetu bezbednosti UN
Blic online 17-01-2019 21:57
Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je zahvalna ruskom predsedniku Vladimiru Putinu za odbranu dejtonskih pozicija ne samo Srpske, nego i cele BiH.
POSKUPLJUJE LI VODA? Banjalučki vodovod traži povećanje cena od 10 do 15 pfeninga
Blic online 17-01-2019 21:47
Preduzeće Vodovod juče je Gradu dostavilo zahtev za povećanje cena svojih usluga dok Čistoća još kalkuliše koliko bi mogla tražiti.
TRAŽILA SE STOLICA VIŠE Održan humanitarni koncert za lečenje mladog fudbalera Miloša Božovića
Blic online 17-01-2019 21:00
Muzički sastav "Katera" iz Istočnog Sarajeva, koji deluje pri Hramu Svetog Vasilija Ostroškog, održao je večeras humanitarni koncert za lečenje mladog fudbalera iz ovog grada Miloša Božovića, koji je teško povređen na utakmici.
NAJAVA OSTAVKE ILI UPOZORENJE Dodik poručio Bošnjacima da je budućnost BiH u NJIHOVIM RUKAMA
Blic online 17-01-2019 20:13
“Bosna i Hercegovina nema vremena da stoji. Ja nisam čovek koji stoji i neću ni da to činim. Ukoliko budem vidio da nema uspeha, ja nisam izabran u Predsedništvo da budem slikan i da bih držao ovako neproduktivne razgovore. Ja imam daleko pametnijeg posla da radim. Ali naravno, ako do toga dođe, prvo ću obavestiti one koji su me izabrali”.
DODIK I CVIJANOVIĆ SA PUTINOM Dodik: Srpska ŽELI DA UČESTVUJE u gasovodu "Turski tok"
Blic online 17-01-2019 18:45
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović sastali su se danas u Beogradu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
BIO NA SIRIJSKOM RATIŠTU Zatraženo produženje pritvora za Muniba Ahmetspahića
Blic online 17-01-2019 17:52
Tužilaštvo BiH zatražilo je da se pritvor Munibu Ahmetspahiću, osumnjičenom za boravak na sirijskom ratištu, produži za još 15 dana dok Sud BiH ne odluči o optužnici, dok je odbrana predložila da se osumnjičeni pusti na slobodu uz mere zabrane.
Cvijanović: Rusiju i Srpsku vežu prijateljstvo i političko razumevanje
Blic online 17-01-2019 17:40
Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Beogradu da je počestvovana učešćem u tako važnom događaju kao što je poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, istakavši da Rusiju i Srpsku vežu prijateljstvo i razumevanje.
Ambasade i diplomatske misije u BiH saglasne da TREBA FORMIRATI Dom naroda FBiH
Blic online 17-01-2019 17:35
Napori političkih stranaka trebaju se fokusirati na uspostavljanje nove vlasti, počevši od izbora delegata u novi saziv Doma naroda Federacije BiH od strane kantonalnih skupština – navodi se u zajedničkoj izjavi Delegacije EU u BiH, Kancelarije specijalnog predstavnika EU u BiH, OHR i ambasada SAD i Nemačke.
"BEŽI MI S OČIJU" Prvi put stao na klizaljke na Bjelašnici, njegova reakcija je URNEBESNA (VIDEO)
Blic online 17-01-2019 17:23
Nakon što se ceo region smejao na video o Suadu i njegovom skijanju, Facebook stranica Bjelašnica – Olympic Mountain odlučila je da  objavi još jedan video koji će mnoge nasmejati do suza, prenosi Avaz.

 

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.