7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Srbija vesti

VATROGASCI, HITNA, POLICIJA... Jedriličar vozio dasku i propao u zaleđeno Palićko jezero, pogledajte fotografije TROČASOVNOG SPASAVANJA
Blic online 17-01-2019 22:17
G. D. star oko 40 godina upao je danas u Palićko jezero dok je vozio dasku za jedrenje, a iz jezera su ga posle opsežne akcije izvukli vatrogasci.
"GOTOVO JE, JA VIŠE NE MOGU DA IZDRŽIM" Katarina se SAMA PORODILA u automobilu, pa ušetala u čačansku bolnicu - SUPRUG JOŠ U ŠOKU
Blic online 17-01-2019 16:03
Katarina Ocokoljić iz Ivanjice na svet je donela dečaka Pavla i to na prednjem sedištu automobila, kojim je upravljao suprug Dejan. Nije bilo dovoljno vremena da se klizavim i snežnim drumom stigne u Čačak pa je Katarina sama sebe porodila, dok je Dejan usplahireno vozio prema bolnici.
SNEŠKO BELIĆ BLOKIRAO PRUGU Zbog neslane šale u Prokuplju reagovala i policija
Blic online 17-01-2019 12:39
Skoro dvadeset minuta voz koji saobraća na relaciji Niš - Prokuplje stajao je juče nedaleko do rampe i železničke stanice u prokupačkom naselju Garić, zbog Sneška Belića koji je napravljen na šinama!
Ovogodišnje plivanje za ČASNI KRST na opštini Stara Pazova neće biti takmičarskog karaktera
Blic online 17-01-2019 11:32
Petu godinu zaredom, na Bogojavljenje 19. januara na opštini Stara Pazova, na plaži Venecija u Starim Banovcima sa početkom u 11 sati, održaće se manifestacija "Plivanje za Časni krst". Ovogodišnji podvig ulaska u hladnu dunavsku vodu je za još veće divljenje jer ovogodišnja manifestacija nije takmičarskog karaktera, a časni krst će nositi major Milan Žunić.
Oduševićete se kada vidite šta su đaci kod Kragujevca SVOJIM RUKAMA NAPRAVILI (FOTO)
Blic online 16-01-2019 15:17
Osnovna škola "Natalija Nana Nedeljković", slavi ove godine 177. rođendan. Njeno istureno odeljenje u Velikom polju u blizini Kragujevca, školuje se u montažnoj zgradi iz 1993. godine, koja je trebalo da bude „privremeno rešenje“ dok se ne izgradi novi objekat, ali to rešenje je ostalo do danas.
PLEMENITOST NA DELU Đaci na praktičnoj nastavi napravili kućice za pse lutalice
Blic online 15-01-2019 13:01
Iz praktične nastave i ljubavi prema životinjama stvoren je projekat "Dom za sve nas", kućice za pse lutalice u Ubu, ruku delo budućih mašinobravara, učenika Tehničke škole.
Planinska sela u Trgovištu i dalje odsečena
Blic online 15-01-2019 12:35
U sedam opština u Srbiji još je na snazi vanredna situacija zbog snega. Jedna od tih opština je i Trgovište, u Pčinjskom okrugu. Zbog snega dve trećine sela u ovoj opštini odsečeno je od sveta. Reč je pre svega o planinskim selima. Mehanizacija je na terenu.
Obrušio se PLAFON UČIONICE leskovačke gimnazije, a škola renovirana pre dve godine (FOTO, VIDEO)
Blic online 15-01-2019 11:15
U zgradi leskovačke Gimnazije juče oko 13 časova obrušio se deo plafona u učionici I-3 odeljenja na drugom spratu ove škole, a srećom niko od učenika i profesora nije povređen.
APEL U UŽICU "Ako nam iseku šumu, deca će nam se TRAUMIRATI svaki dan"
Blic online 14-01-2019 17:47
Žitelji Ulice Riste Tešića u Užicu poslednjih dana sve češće citiraju vapaj bugarskih vojnika pri paničnom povlačenju kad je probijen Solunski front: "Bežite živi, idu mrtvi". Navela ih je na to jedna odluka gradske skupštine sa kojom nisu saglasni.
Besplatan javni prevoz na lokalnim linijama za sve Požežane
Blic online 14-01-2019 12:02
Građani Požege od danas neće plaćati karte za usluge javnog prevoza na lokalnim autobuskim linijama.

 

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.