7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Srbija vesti

REKA ZA KOJU SE BORI PRE 30 GODINA UZELA MU JE SINA Potresna sudbina Deska iz Rakite kome investitor nije dao da priđe i UPALI SVEĆU
Blic online 14-11-2018 12:04
"Prvi put posle 34 godine od kada mi se utopio petogodišnji sin Goran nisam mogao da priđem mestu na obali Rakitske reke na kojem je nađeno njegovo telo i da mu zapalim sveću za pokoj duši. Čekao sam dva i po sata na štakama i na kraju je policija rekla da nema ništa protiv, ali investitor ne da. Osećao sam se grozno, poniženo".
NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI Slepu i nepokretnu staricu smeštaju u prihvatilište, jer niko od ŠESTORO DECE neće da je uzme iz bolnice
Blic online 13-11-2018 08:54
Slepa i nepokretna baka staru 87 godina, koja nedeljama neutešno plače i čeka da je neko od njeno šestoro dece preuzme iz bolnice u Vranju, neće to doživeti. Nesrećna baka danas bi trebalo da bude privremeno smeštena u Prihvatilište za stara i odrasla lica u Vranju, a nakon završene papirologije preseliće se u Dom za stare u Surdulici.
MUĆKE U GADŽINOM HANU Dok su siromašni čekali pomoć, a deca novac za karte, knjigovođa držao MILIONE i delio ih kako mu se ĆEFNE
Blic online 12-11-2018 21:24
Dok su najsiromašniji građani opštine Gadžin Han čekali jednokratnu novčanu pomoć koja je kasnila, kao i karticu za prevoz, za to vreme knjigovođa Centra za socijalni rad, novac koji je podigao na ime isplate držao je kod sebe, a ne u sefu, navedeno je u izveštaju državnog revizora za prošlu godinu.
"Čigota" dobila najsavremeniji uređaj za dijagnostiku u nuklearnoj medicini
Blic online 12-11-2018 13:39
Specijalna bolnica „Čigota“ sa Zlatibora postala je prva ustanova u zdravstvenom sistemu Srbije koja raspolaže hibrdinim SPECT/CT uređajem najnovije tehnologije.
"MICA" I "PERA" ISPALI IZ TRKE Uklonjena hit tabla na bulevaru, a Nišlije i dalje preskaču bankinu i rizikuju život
Blic online 12-11-2018 12:50
Tabla sa natpisom "Bulevarska olimpijada", kojom je anonimna grupa Nišlija želela da ukaže na veoma opasnu pojavu preskakanja zaštitne ograde na Bulevaru Nemanjića, jednoj od najvećih i najprometnijih niških saobraćajnica, uklonjena je tokom vikenda.
SRBIN U KOG JE HUVER IMAO NAJVIŠE POVERENJA Bio je sekretar predsednika SAD, a sada njegova porodica poseduje POLA PLANINE ZLATAR
Blic online 12-11-2018 06:32
Velika površina Zlatara, nacionalizovana posleratnih godina, proteklih dana vraćena je potomcima nekada ugledne familije Borisavljević. O njihovim precima, čuvenim trgovcima, Stari Vlah i danas priča sa poštovanjem.
KAD PERA I MICA OBARAJU REKORD Nišlije se pohvalile suludim takmičenjem kojim RIZIKUJU ŽIVOT
Blic online 08-11-2018 11:18
Zarad bezbednosti Nišlija, na prometnom Bulevaru Nemanjića, nadležni su postavili ogradu, koja bi prolaznike trebalo da spreči da pretrčavaju put. Međutim, pešaci su im doskočili, ili sebi samima, te su postavili tablu sa rekordima najboljih skakača preko zaštitne ograde!
ČETIRI SRPSKE OPŠTINE PLIVAJU U SMEĆU Državna naredba se ne poštuje, čelnici kažu "nije kritično", a reke zaražene i ŽIVOTINJE UMIRU
Blic online 04-11-2018 20:20
Na desetine hiljada kubika otpada koje leži na tri nesanitarne deponije u četiri komšijske opštine Polimlja i Sandžaka, do daljeg će sa novim tovarima smeća koje će u međuvremenu pristići ružiti ove sredine i njihove prirodne lepote, iako je država naložila da budu uklonjene.
Beba ostavljena ispred crkve u ponedeljak dobija ime, i to jedno od ova dva
Blic online 04-11-2018 12:03
Beba muškog pola koja je 9. oktobra pronađena pred crkvom u Čajetini, a čije roditelje istraga do sada nije pronašla, u ponedeljak će dobiti ime.
"NIJE MI ŽAO PARA, VEĆ ŠTO SAM MU VEROVAO" Egipćanina je na aerodromu sačekao TAKSISTA PREVARANT i "odrao" ga kao niko pre!
Blic online 01-11-2018 17:43
"Iako je to najskuplja taksi vožnja koju sam platio u životu, nije mi žao para, žao mi je što sam mu verovao", kaže Egipćanin Erkan Gahrami (24) kome je jedan beogradski taksista pre nekoliko dana vožnju od aerodoma "Nikola Tesla" do Autobuske stanice naplatio neverovatnih 14.849 dinara!

 

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.