7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Vojvodina

Ambasadorka Popa: Srbija može da računa na pomoć Rumunije u procesu ulaska u EU
Blic online 21-03-2019 15:28
Rumunija će tokom predsedavanja Evropskom savetu podržavati Srbiju na njenom evropskom putu, poručila je ambasadorka te zemlje, Oana Kristina Popa, na predstavljanju predsedavanja Rumunije Evropskom unijom danas u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.
Mirović i Putrih: Intenziviranje odnosa Vojvodine i nemčake pokrajine Hesen
Blic online 21-03-2019 12:13
"AP Vojvodina i nemačka pokrajina Hesen imaju dobru saradnju, a do kraja godine ona će biti konkretizovana i intenzivirana putem potpisivanja Sporazuma o saradnji naše dve pokrajine", izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon sastanka sa Lucijom Putrih, ministarkom za evropska i federalna pitanja i predstavnicom pokrajine Hesen u Vladi Savezne Republike Nemačke.
Vesna je svoj stan pre 4 godine ISKLJUČILA SA CENTRALNOG GREJANJA, ali da ne bi plaćala račun mora da ZAZIDA JEDAN KVADRAT STANA
Blic online 21-03-2019 12:06
Stanovnica Zrenjanina Vesna Nedeljković odlučila je da smanji svoj stan za jedan kvadrat, kako ne bi plaćala račune za grejanje koje ni nema.
"JAVITE VATROGASCIMA GDE GORI" Novi Sad se guši u dimu, ali niko ne zna gde je izbio požar (FOTO)
Blic online 21-03-2019 10:04
Veći deo Novog Sada je prekriven dimom, ali vatrogasci ne mogu da utvrde gde je izbio požar.
Pokrajinska vlada obezbedila novac za rešavanje stambenog pitanja porodicama sa troje ili četvoro dece
Blic online 20-03-2019 13:11
Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela odluku o dodeli 175 miliona dinara bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvrto dete za rešavanje stambenog pitanja ili za unapređenje uslova stanovanja na teritoriji AP Vojvodine, za 2019. godinu.
Grad Vršac prodaje nekretnine na dva trga
Blic online 20-03-2019 09:52
Grad Vršac prodaje oko 1.500 kvadratnih metara poslovnog prostora u dve celine koje se nalaze na trgovima Svetog Teodora Vršačkog i Andrije Lukića, navodi se u oglasima koje je danas objavio gradonačelnik.
VATROGASCI NA TERENU Izgoreo Petrovaradinski rit nadomak Novog Sada
Blic online 19-03-2019 15:15
Petrovaradinski rit koji se nalazi između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca, goreo je poslednja dva dana i najveći deo tog zaštićenog prirodnog područja je uništen. Gust dim i vatra kuljali su od ponedeljka naveče i tokom utorka, a pretpostavlja se da su uzrok požara opet nesavesni građani koji su ovaj put palili trsku.
Mirović i Vučević obišli radove na izgradnji kružnog toka u Sremskoj Kamenici i najavili nove projekte
Blic online 19-03-2019 13:46
Pokrajinska vlada obezbedila je velika finansijska sredstva za razvoj Grada Novog Sada, istakao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova na izgradnji kružnog toka u Sremskoj Kamenici, koji će, kako je najavljeno, biti završen do leta.
Mirović obišao radove na izgradnji sistema "Mali Iđoš": Ove godine novi projekti za navodnjavanje još 70.000 hektara zemljišta
Blic online 19-03-2019 12:34
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na izgradnji regionalnog sistema "Mali Iđoš", kojima je ujedno i proširena prva faza izgradnje sistema za navodnjavanje finansiranih iz "Abu Dabi razvojnog fonda" u AP Vojvodini.
UŽAS U SOMBORU Vandali pravili haos po groblju, srušili 15 spomenika (FOTO)
Blic online 19-03-2019 11:34
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su juče A. N. (19) iz tog mesta i D. T. (21) iz okoline Sombora zbog sumnje da su izvršili krivično delo povreda groba.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.