7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Vojvodina

Igor Mirović u Parizu predstavio potencijale Vojvodine
Blic online 17-01-2019 18:30
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale AP Vojvodine, na forumu koji je okupio više od 50 privrednika iz Francuske.
Plakati "Putine, idi kući" osvanuli u gradovima širom Vojvodine
Blic online 17-01-2019 10:55
U nekoliko gradova u Vojvodini izlepljene su nalepnice na kojima na engleskom jeziku piše "Putine, idi kući" (Putin go home), a potpisala ih je organizacija Mlada Vojvodina.
DOČEK U NOVOM SADU Srpska nova godina uz koncerte na više lokacija
Blic online 13-01-2019 22:00
Doček Srpske, odnosno Nove godine po julijanskom kalendaru, večeras se obeležava širom naše zemlje, a u Novom Sadu su muzički programi organizovani na više lokacija.
DEFILE MAŽORETKINJA I KLOVNOVA Veseli prikazi u centru grada oduševili Novosađane (FOTO)
Blic online 11-01-2019 22:39
Defileom mažoretkinja i klovnova praćenim autentičnom muzikom kroz centar Novog Sada gosti iz Herceg Novog promovisali su ovogodišnji jubilarni "Praznik mimoze" koji će biti otvoren 1. februara.
Ovo je Jovana, ona je spasila na desetine života, a našla je i više od 80 POMAGAČA
Blic online 10-01-2019 06:15
Novosađanka Jovana Kuzman, volonterka udruženja za napuštene životinje, zajedno sa prijateljima pomaže napuštenim psima da prežive hladnoću tako što im pravi kućice i obezbeđuje hranu i vodu.
"PRLJAVA" ISTORIJA NOVOG SADA Muška javna kuća nije dugo opstala, ali su protiv bludnica i vojnici i vlast decenijama gubili bitku
Blic online 05-01-2019 20:13
Prostitucija u Novom Sadu nekada je cvetala, pogotovo u drugoj polovini 18. veka i u 19. veku, pa je tako ovaj grad imao "bataljon" prostitutki na Petrovaradinskoj tvrđavi ili jedini u ovom delu Evrope mušku javnu kuću gde su dolazile isključivo žene!
LAŽNA UZBUNA Tržni centar u Novom Sadu evakuisan na kratko zbog alarma
Blic online 05-01-2019 00:15
Novosadski tržni centar Promenada evakuisan je večeras na kratko zbog aktiviranja protivpožarnih alarma, posetiocima je bilo naređeno da se hitno upute ka izlazima, ali je obaveštenje bilo na engleskom jeziku, preneo je sajt NSuzivo.
BRUKA ZA SRBIJU Rumuni nam ne daju da uništimo reku Neru, ni nama ni njima, ZABRANILI IZGRADNJU MINI HIDROELEKTRANE
Blic online 04-01-2019 19:25
Jedina mini-hidroelektrana na teritoriji Vojvodine, na kanalu Jaruga koji se uliva u reku Neru pored Bele Crkve, a čija je izgradnja krenula bez dozvola, neće početi da radi zbog neslaganja rumunske strane.
"VAŽNO JE DA SE SEĆAMO STRAŠNE SUDBINE PRAVEDNIH" Obeleženo 77 godina od zloglasne akcije mađarske policije u Titelu
Blic online 04-01-2019 14:44
U vojvođanskoj opštini Titel danas je obilježeno 77 godina od zloglasne akcije mađarske okupatorske vojske u Drugom svetskom ratu kada je u južnoj Bačkoj, odnosno Šajkaškoj oblasti, na području Novog Sada i Bečeja svirepo ubijeno više od 4.000 nedužnih Srba, Jevreja i Roma.
Božićna čestitka Igora Mirovića: Uzajamno poštovanje, solidarnost, tolerancija i zajedništvo su vrednosti na kojima moramo graditi budućnost
Blic online 04-01-2019 13:53
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, uputio je čestitke patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima pravoslavne veroispovesti.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.