7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

IT

Da Beograd ne zaostaje za svetom govori i to da je od skoro moguće kupovati tehniku uz pomoć robota.
Read more...
Nakon svetske premijere u Londonu, Huawei je svoj najnoviji telefon Mate 20 Pro predstavio i u Srbiji.
Read more...
Čini se da u poslednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže doneti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti. I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lep telefon”, oni pažljiviji dobro odmere koliko će novca dati za – skupocene “aksesoare” današnjice.
Read more...
Bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti telefon sa četiri glavne kamere, ali je Samsung ipak napravio iznenađenje kada ih je postavio na model iz A serije koja ne nosi premijum oznaku.
Read more...
Koliko puta ste se iznervirali jer vam se baterija na telefonu ili tabletu brzo ispraznila a punjača ni na vidiku? Upravo je nedovoljna kapacitet baterije jedan od najvećih problema kod većine uređaja ali su naučnici našli rešenje kako da produže njen "život" za nekoliko sati.
Read more...
Ako je i bilo onih koji su sumnjali da je Honor sposoban da zauzme vrlo čvrstu poziciju u konkurenciji proizvođača telefona, sa novim modelom Honor 8X su se sigurno razuverili jer je kineska kompanija izašla sa još jednim odlčnim telefonom koji po ceni ostaje u srednjoj klasi, ali sa performansama i te kako zalazi u viši segment.
Read more...
Ljubitelji Apple proizvoda sigurno podižu obrvu na komentare kako je Samungov novi Galaxy Watch najozbiljni konkurent Apple Watchu, ali i po brojkama i po mogućnostima on to zaista i jeste.
Read more...
Samo jedan Lemijev tvit otkrio je ozbiljan sigurnosni propust Apple kompanije, čime je milionski auditorijum tog trenutka bio izložen napadima hakera.
Read more...
Ako ste razmišljali o tome da se bavite programiranjem i počeli da istražujete ovu oblast, sigurno ste se zapitali koje savremene IT tehnologije treba da naučite, jer ste shvatili da postoji ogroman broj programskih jezika i tehnologija koji su danas dostupni.
Read more...
Iako su zakasnili koji dan da ponesu titulu kompanije koja je prva u svetu predstavila savitljiv telefon, Samung je na velika zvona predstavio ono što se smatra budućnošću - uređaj koji možete da stavite u džep a koji vam daje istu preglednost kao tablet.
Read more...

Virus naime koristi najnoviju zabranu aplikacije za porukeTtelegram, jer se žrtvama predstavlja kao nova i The post TROJANAC KORISTI ZABRANU APLIKACIJE TELEGRAM appeared first on Men`s Health.
Read more...
Vreme je da se kaže „dosta“ ženskoj dominaciji! Znamo da je teško poverovati, ali sada The post Dokažite se u 59 minuta: Ispunite joj fantaziju – operite veš! appeared first on Men`s Health.
Read more...
Malver LoJax je nastao na osnovama legitimnog programa za nadzor računara LoJack proizvođača Absolut Softver. The post OTKRIVEN VIRUS KOJI NAPADA VLADINE AGENCIJE: Glavne mete Balkan i Istočna Evropa appeared first on Men`s Health.
Read more...
Policijski roboti poligloti sačinjavaće četvrtinu gradske policije do 2030. godine, tvrde gradske vlasti. Ovaj ‘robokap’ The post Dubai dobija prve robot-policajce appeared first on Men`s Health.
Read more...
Kompanija Fejsbuk je navela da je preduzela mere za otklanjanje bezbednosnog problema i da je The post NAPADOM NA FEJSBUK POGOĐENO 5 MILIONA EVROPLJANA, EK UPOZORAVA: Zarađuju ogroman novac na našem privatnom životu! Moraju da imaju kontrolu! appeared first on Men`s Health.
Read more...
Šta internet kaže o vama?! Informacije na internetu su dostupne svima, stoga, nije čudno što The post Internet i vi appeared first on Men`s Health.
Read more...
Aplikacije, kao što su Dr. Unarchiver i Dr. Cleaner, koje distribuira developer Trend Micro, navodno The post NOVI SKANDAL DRMA EPL: Još 2 aplikacije iz njihove prodavnice uhvaćene u KRAĐI PODATAKA appeared first on Men`s Health.
Read more...
Google je predstavio novu opciju Google mape „Planets“ sa kojom možete istražiti planete poput Venere The post Za ljubitelje svemira i istraživanja appeared first on Men`s Health.
Read more...
Ako imate privatni profil, već neko vreme možete birati da li želite da dozvolite nekoj The post Instagram trikovi appeared first on Men`s Health.
Read more...
To hakerima naime, ostavlja nove mogućnosti da lakše pristupe vašim porukama, video-snimcima i fotografijama. Aplikacija The post PORUKE I SNIMCI SA VOCAPA USKORO NA IZVOLTE HAKERIMA: Najavljeno automatsko čuvanje sadržaja vaših poruka bez enkripcije! appeared first on Men`s Health.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.