7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Zdrava hrana

Humus nam dolazi sa Srednjeg Istoka. Humus se konzumira kao umak ili namaz. Jednostavno se priprema, a može se kupiti i gotov u prodavnici. Ne samo zbog ukusa, već i zbog svog sastava i nutrijenata koje sadrži, kao i zbog […] The post Humus – 6 benefita koje humus nudi appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Kokosovo ulje je poznato od davnina, ali tek zadnjih nekoliko godina je postalo jako popularno. Ljudi ga sve više koriste. O njegovim benefitima i načinu upotrebe smo već pisali ali otvaraju se nova pitanja. Glavno od njih je: da li […] The post Kokosovo ulje i holesterol appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
U zadnjih nekoliko godina, kinoa se probila na sam vrh liste zdravih namirnica. O njenom sastavu, načinu pripreme i benefitima koje ima za zdravlj smo već pisali i to možete pročitati ovde. U tom prethodnom tekstu smo istakli da se […] The post Top 7 recepata sa kinoom appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Kinoa je trenutno jedna od najpopularnijih zdravih namirnica širom sveta. Ne sadrži gluten, puna je proteina i jedna je od retkih biljaka koja sadrži u sebi svih 9 esencijalnih amino kiselina. Drevni narod Inka je bazirao svoju ishranu na kinoi, […] The post Kinoa – super zdrava namirnica appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
The post 10 jednostavnih keto užina appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Keto dijeta je jedan od najpopularnijih načina ishrane u svetu. O samoj dijeti i njenim principima smo pisali već ranije, i to možete pronaći na ovom linku. Ukratko, dijeta se bazira na smanjenom, tj. ograničenom unosu šećera, a pojačanom unosu […] The post Keto dijeta: primer jelovnika za 7 dana appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Ketogena ili keto dijeta se bazira na smanjenom unosu ugljenih hidrata a pojačanom unosu masnoća. Postoji preko dvadeset studija koje govore u prilog tome da je keto dijeta veoma dobra za naše zdravlje. Keto dijeta dovodi telo u stanje ketoze, […] The post Keto dijeta za početnike appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Zdrav život je svima imperativ i cilj, a opet kao da nam taj cilj stalno izmiče. Taman kada pomislimo da smo neku naviku usvojili, nešto nas poremeti pa se opet vratimo na staro. Nije lako promeniti se. Nije lako u […] The post Najbolje aplikacije koje vam pomažu da počnete da živite zdravo appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Kada pokušavate da smršate, najveći neprijatelj je konstantan osećaj gladi, koji ma koliko da se trudite da jedete zdravo, tera vaš mozak da misli na čips. Zbog toga se većina vas oseća loše i često poklekne pod izgovorom da jednostavno […] The post Kako smanjiti apetit prirodnim putem appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Opstipacija ili zatvor je veoma čest zdravstveni problem, koji pogađa kako odrasle, tako i decu. Javlja se kao posledica preteranog sedenja, slabog kretanja, lose ishrane i nedovoljnog unosa tečnosti. Zabrinjava činjenica da danas gotovo da nema odrasle osobe koja se […] The post Opstipacija – simptomi i lečenje appeared first on Zdravka.rs.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.