Čitaj knjigu

Osvijestimo se, jer svakom od nas nedostaje jedna dobra metoda. Život je samo niz izbora. Sami smo odgovorni za stanje duha u kojima želimo živjeti, u svakom trenutku. Ova knjiga je za mene pravo iznenađenje i jedna od onih koje... Pročitaj više The post Prvi dan ostatka tvog života – Maud Ankaoua – koje fantastično putovanje appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Knjiga koja je na mene ostavila duboki trag. Pitam se na koga nije. Čitala sam je nekoliko puta. Prvi put mi ju je u ruke stavila moja mama. Rekla je “ovo moraš pročitati i nikada ne zaboraviti”. Neko vrijeme sam... Pročitaj više The post Dnevnik Anne Frank – jedna od najpoznatijih i najprodavanijih knjiga ikad appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Konačno sam opet uživala u jednom pravom skandinavskom noiru, nordijskom psihološkom trileru koji vas ne želi očarati s nekoliko (prilično krvavih) scena, već s dobro promišljenom, zastrašujućom pričom na koju sam se navukla nakon nekoliko stranica. Poželjela sam čitati više... Pročitaj više The post Na tankom ledu – Camilla Grebe appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
U svibnju sam pročitala tri knjige napisane prema istinitim bolnim životnim iskustvima i svjedočanstvima koje su oživjele ono što se dogodilo. U jednoj je opisan gubitak novorođenčeta, u jednoj smrt djevojčice u vihoru besmislenog rata, a u trećoj traumatično životno... Pročitaj više The post Tri bolna životna svjedočanstva – priče o smrti, životu i oporavku appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Još dok  sam ovu knjigu “škicala” na bookstagramima, znala sam da će mi se svidjeti. Volim “pomaknute” knjige s bizarnim likovima, neočekivanim preokretima i iznenađujućim događajima. Roman “Anomalija” je prodan u više od milijun primjeraka i o njemu svi pričaju.... Pročitaj više The post Anomalija – Herve de Tellier – veliki misaoni eksperiment appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Put odrastanja ljudskih bića je borba, a taj borbeni instinkt ostaje u nama. Sa 22 godine je Suleika Jaouad, po mami Švicarka a po tati Tunižanka, htjela  osvojiti svijet. Imala je toliko puno sjajnih planova. Bila je friško zaljubljena te... Pročitaj više The post Između dva kraljevstva – Suleika Jaouad appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ima li nade za nove početke nakon tolikih tragedija, neuspjeha i gubitaka? Kada sam vidjela objavu izdavačke kuće Vuković Runjić da nam spremaju još jednu knjigu moje omiljene spisateljice Isabel Allende sreći nije bilo kraja. Čim je stigla u moje... Pročitaj više The post Onkraj zime –najosobniji roman Isabel Allende appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Obitelj ili novi početak Ova pomalo mračna romansa smještena i u sadašnjosti i u prošlosti počinje s opisom jednog savršenog ljetnog jutra u kojem se pedesetogodišnja sretno udana majka troje djece Elle budi u obiteljskoj ljetnoj kući na jezeru –... Pročitaj više The post Palača od papira – Miranda Cowley Heller – najbolji roman u 2022 appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ne, ovo nije knjiga o sportu. Ni o atletici. Ali je o povredama i to onima duše i srca u ljubavi koje su najraširenije u svijetu, kao što je atletika sport koji je najzastupljeniji u svijetu. Ovu knjigu kupila sam... Pročitaj više The post Smrtni ishod atletskih povreda – Milica Vučković – svi smo na lažnom egu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Iako je potraga za serijskim ubojicom tema ovog romana, pojašnjenje  da je ovo detektivski roman ili triler bilo bi površno objašnjenje. Prije svega, riječ je o disfunkcionalnoj obitelji i njihovim narušenim odnosima, a istovremeno je to surov pogled na opioidnu... Pročitaj više The post Rijeka svjetla i tame – Liz Moore – dojmljiv višeznačan roman u kojem je policijska službenica uvjerljiva heroina appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.