Čitaj knjigu

Biografije ili autobiografije govore nam o životima  poznatih ili u nekim pogledima posebno uspješnih ili zanimljivih ljudi. Opisi njihovih iskustava, odluka i životnih priča iz njihove vlastite perspektive često nam omogućuju vrijedan uvid u pozadinu njihovih poteza i ponašanja, a... Pročitaj više The post Tri auto/biografije koje ne biste trebali propustiti čitati ovo ljeto appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Koja je ovo fenomenalna knjiga! Progutala sam je u dva dana, s tim da sam odugovlačila s čitanjem. Tako to radim kad mi u ruke dođe dragulj od knjige. Priča nas vodi pred sam kraj 19. stoljeća u srce Pariza... Pročitaj više The post Bal luđakinja – Victoria Mas – knjiga kojoj je kraj došao prebrzo appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Od prvog retka sam voljela ovu mračnu, fascinantnu i na trenutke brutalnu priču. Riječ je o savršenom i originalnom psihološkom trileru u pravom smislu te riječi. Ne možete ga ispustiti iz ruke od kad ste počeli čitati, a takve je... Pročitaj više The post Sumnja – Ashley Audrain – najbolji psihološki triler nakon dugo vremena appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Događa li vam se da se toliko udubite u čitanje pa vas se čini, čitate li na primjer neki skandinavski krimić pod snijegom, da je i vama pomalo hladno iako je vani 30 stupnjeva? Događa li vam se da osjetite... Pročitaj više The post Za stolom s nekim junakinjama i junacima iz poznatih knjiga appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ovo je treća najbolja knjiga koju sam pročitala u ovoj godini. Volite li snažne ženske likove, priče temeljene na iscjeliteljskoj moći biljaka i prirodnih pripravaka, putovanje u prošlost, spletke i povijesnu fantastiku onda ćete uživati u ovoj knjizi kao i... Pročitaj više The post Izgubljena ljekarna – Sarah Penner – knjiška poslastica koja osvaja svijet appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ovo je jedan od onih romana koji će vas držati budnima, a takvih je malo i iz mojeg iskustva se godišnje možda pojavi jedan do dva takva. Kod mene je želja za čitanjem ovog romana bila je neopisivo jaka. Od... Pročitaj više The post Tri – Dror Mišani – rafinirani i napeti psihološki triler appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ovaj fenomenalan roman od samo 260 stranica na dirljiv način isprepliće velike trenutke u povijesti sa životima malih ljudi  Mjesto događanja je idilično planinsko selo u Južnom Tirolu (Graun im Vinschgau ili na talijanskom Curon) na samoj granici Austrije, Švicarske... Pročitaj više The post OSTAJEM OVDJE – Marco Balzano – uzbudljiv roman o turbulentnoj povijesti Južnog Tirola appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Jako zabavna knjiga i odlično štivo za sve žene ovoga ljeta! Knjigu je napisala francuska blogerica Mylene Desclaux koja je svoj pedeseti rođendan dočekala kao nezaposlena (ovo mi je itekako poznata situacija), s odraslom djecom koja su već otišla od... Pročitaj više The post Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima….i kako i vi to možete biti – Mylene Deslaux appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Grad koji nikad ne spava nije samo urbana cjelina već cijeli jedan svemir, gotovo živo biće. New York je uvijek savršeno mjesto za radnje romana, savršena sporedna uloga svakog filma i prava metropolska čahura iz koje izlaze djetinjstva, životi, ljubavi,... Pročitaj više The post NEW YORK, NEW YORK – savršeno mjesto za radnje romana appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Fenomenalno napisana obiteljska drama puna šokantnih događaja, svjedočanstva i priznanja. Baš me je samljela. Nemilosrdno me tresla, boljelo je, a na trenutke mi je bila odvratna. Od prvog reda bila sam začarana iako je tema teška, mučna i pomalo neugodna.... Pročitaj više The post Večernja nelagoda – Marie Lucas Rijneveld – bolno dobar roman appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2021 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.