Dan u Beogradu

Odluka je pala – 6. jula 2020. ultra popularna igra Lucky’s 5 kladionice Meridianbet vernom igraču donela je najnoviji iPhone! Završena je prva runda velikog Meridianovog Lucky’s 5 takmičenja. Ovoga puta srećni dobitnik bio je naš verni igrač S. V. koji je sa 1718 odigrana tiketa Lucky’s 5 zaslužio epitet apsolutnog kralja ovog takmičenja i … Članak Uz Meridianbet lagano do ajfona – uručen telefon na poklon, takmičenje se nastavlja se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je sinoć u emisiji TV Pink „Hit tvit“ uzgred nagovestio da će po okončanju političke karijere biti košarkaški trener i to vrlo uspešan! E pa, pošto sam diplomirani viši trener (šaha – sic!) kao stariji i po diplomi iskusniji imam pravo da budućem treneru dam nekoliko saveta kako bi bio još … Članak Vučić – uspešan košarkaški trener, brale! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Trinaesti BELDOCS i ove godine prirediće dve značajne retrospektive autora čije je stvaralaštvo ostavilo dubok i važan trag u svetskoj dokumentaristici. Na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma, koji će biti održan od 3. do 10. septembra, biće predstavljen izbor iz stvaralaštva francuske autorke Kler Simon i kompletan dokumentarni opus slovenačkog autora Maka Sajka. Publika će, zahvaljujući … Članak 13. BELDOCS: Dela Kler Simon i opus Maka Sajka se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Glavno pitanje ovog leta je gde može da se putuje iz Srbije?! Maltene, situacija se menja iz dana u dan, a granice se otvaraju pa zatvaraju. Iako je prošle nedelje Evropska unija donela preporuku da se Srbija stavi na tzv. zelenu listu zemalja, svaka zemlja donosi individualno odluku, pa nije baš da se „zelenimo“ u … Članak Gde može da se putuje iz Srbije – jul 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Da li znate… … da je 20-godišnji Indijac oborio Ginisov rekord držeći roj pčela na glavi četiri sata, 10 minuta i pet sekundi?! … da će Švajcarci ponuditi bogatašima da svoju vrednu imovinu drže u sefovima ugrađenim u alpske stene i pećine po početnoj ceni od 500.000 dolara?! … da je na aukciji video igra … Članak Da li znate… da je Indijac držao roj pčela na glavi duže od četiri sata se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Vesti dana u Beogradu, Srbiji, svetu. Danas je ponedeljak, 13. jul 2020. Protesti u Srbiji ali i širom sveta; Vučić kaže bez „smanjenja plata i penzija“… »»» Statistički podaci o virusu korona u Srbiji od početka pandemije do 13. jula 2020. u 15.00: broj zaraženih osoba od početka pandemije: 18.639; broj smrtnih slučajeva: 405 (u … Članak Vesti dana, 13. jul 2020. Beograd, Srbija, svet se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Derbi Severnog Londona – utakmica između Totenhema i Arsenala – uvek privlači veliko interesovanje i van „granica“ glavnog grada Engleske. Ovaj meč je mnogo više od običnog derbija dva kluba iz istog grada. Ovo je susret dva fudbalska diva sa višedecenijskom istorijom postojanja i uspeha. Žoze Murinjo, proslavljeni fudbalski trener i trenutni šef stručnog štaba … Članak Danas se igra londonski derbi, a Meridianbet ti daje FANTASTIČAN POKLON! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Institut za transfuziju krvi Srbije organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi od 13. do 19. jula 2020. u Beogradu i drugim gradovima Srbije. Pod parolom „Želite li da uradite nešto veoma važno danas? Dajte krv… računamo na vas!“ Institut organizuje akcije tokom cele godine jer je potreba za krvlju i krvnim produktima velika. U Srbiji je … Članak Institut za transfuziju krvi Srbije – dobrovoljno davanje krvi: 13-19. jul 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Stručnjaci i organizacije civilnog društva zahtevaju da se regulacijom kompleksa Avala filma obezbedi zaštita javnog dobra i pravo stanovništva Beograda na zdravu i očuvanu životnu sredinu, uz poštovanje procedura i planskih i zakonskih dokumenata. Dokumenta koja je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda izložio na rani javni uvid povodom izrade plana detaljne regulacije … Članak (Inicijative) Zaštita javnog dobra, a ne seča Košutnjaka radi privatnih interesa! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Da li znate… … da komarci, kako su naučnici otkrili, u 83 odsto slučajeva sleću na osobe sa nultom, a da najmanje „vole“ ljude sa A krvnom grupom?! … da su se dvoje Amerikanaca sudarili ukradenim automobilima, on bežeći od policije, a ona pod uticajem droge i pijana?! … da je na istočnoj obali Australije … Članak Da li znate… da komarci u 83 odsto slučajeva sleću na osobe na nultom krvnom grupom se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.