Drustvo vesti

Danas pretežno oblačno i hladno, ponegde sa snegom
Blic online 22-01-2022 08:16
U Srbiji danas pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom, uz stvaranje manjeg ili manje povećanje visine postojećeg snežnog pokrivača.
MASOVNO PROSIPAJU MLEKO NA ULICE Meštani valjevskih sela čekaju dalekovode tri decenije: Struje nestane kad god je nepogoda LETI ILI ZIMI
Blic online 22-01-2022 07:43
Meštani Gornjih i Donjih Leskovica kod Valjeva bili su tri dana bez struje kad je pao poslednji sneg, zbog čega su stočari prosipali na stotine litara mleka. I ne samo tada - problemi sa strujom traju tri decenije, a meštani tvrde da im je rešenje uvek obećavano pred izbore.
NEGDE SNEG, NEGDE RAZVEDRAVANJE Evo kakvo nas vreme očekuje danas i ko će kada biti ZAVEJAN
Blic online 22-01-2022 07:23
U Srbiji sutra pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom, uz stvaranje manjeg ili manje povećanje visine postojećeg snežnog pokrivača.
Posuđe nikad jeftinije! Set šerpi od 12 delova već za 4.999 dinara
Blic online 22-01-2022 06:00
Često zbog obaveza i nedostatka vremena ne stižemo da sebi pripremimo ukusan obrok, ali kada posedujemo kvalitetno posuđe spremanje omiljenog ručka postaje mnogo brže i jednostavnije. Glavna stvar za pripremu hrane pored svežih namirnica jeste posuđe bez kojeg nijedno jelo ne bi imalo potpuni i pravi ukus, pa ako niste dugo obnovili vaše staro posuđe ili niste imali vremena da to uradite, danas možete da iskoristite velike popuste i pronađete sve što vam je potreno od kuhinskog posuđa, noževa i setova u kojima se nalazi sve od praktičnih stvari za vašu kuhinju, zato požurite i ne propustite sjajne snižene cene!
Pašalić: Građani se više obraćaju zaštitniku u vreme pandemije
Blic online 22-01-2022 00:35
Zaštitnik građana Zoran Pašalić kaže da se broj obraćanja toj instituciji u pandemijskim uslovima značajnije povećao u odnosu na prethodni period.
VIRUS SADA IMA NOVU PUTANJU Imamo dve nove vesti o Omikronu, prva je dobra, a druga loša! Epidemiolozi kažu da smo se zbog jednog podatka PRERANO OPUSTILI
Blic online 21-01-2022 22:44
Omikron soj koji je u Srbiji prvi put registrovan 23.decembra prošle godine, do sada nam je pokazao svoje karakteristike koje se kreću u dva smera. Prvi, da ne daje veliku hospitalizaciju, odnosno da većina zaraženih nema potrebu za bolničkim lečenjem, a druga lošija, koju smo slutili, a sada je definitivno potvrđena - da je ovaj soj daleko zarazniji od svih prethodnih. Međutim, još jedna ohrabrujuća vest je da se omikron sada zadržava u grlu i nosu, te da se ne spušta na pluća, bar ne u tolikoj meri kao što je to bio slučaj sa prethodnim sojevima.
"ZARAŽAVANJE DECE TEK SLEDI" Prethodni talasi pokazuju da se najmlađi zaražavaju od sredine do kraja talasa, a sledi nam i POVRATAK U ŠKOLU
Blic online 21-01-2022 22:01
Nema još ni mesec dana da je omikron soj prvi put registrovan u Srbiji, a već osećamo debele posledice i drhitimo pred svakim izveštajem o broju zaraženih. Ipak, čini se da zaražavanja neće skoro prestati, a ono što najviše brine kako najavljuju pedijatri, najmlađi su sledeći na udaru.
"VIRUS I DOMAĆIN SU SKLOPILI PRIMIRJE" Dr Janković optimističan: Kovid će postati lakša bolest
Blic online 21-01-2022 22:00
Prof. dr Radmilo Janković, zamenik direktora KC Niš rekao je za RTS da za razliku od dramatičnih scena koje se mogu videti u kovid ambulantama na sreću se taj pritisak ne preliva na bolnice. Moja predviđanja su da je uspostavljen evolucioni put između virusa i domaćina gde su zadovoljni i jedni i drugi i da će kovid 19 preći u formu lakše bolesti, ali moramo sačekati, naveo je Janković.
"DA SAM NA NJEGOVOM MESTU, ĆUTAO BIH NA SUDU" Deda Stefana, tragično stradalog dečaka na Karaburmi: Krivicu prebacuje na sve, SEM NA SEBE
Blic online 21-01-2022 21:23
- Da sam na mestu Galića ćutao bih na sudu. Krivicu prebacuje na sve sem na sebe - kaže Slobodan B., deda tragično nastradalog Stefana B. (9) na Karaburmi koga je 18.jula prošle godine na pešačkom prelazu usmrtio Lazar Galić.
DA LI IMAM FLURONU? Simptomi kovida i gripa skoro identični, ali ipak postoji JEDAN NAČIN kako da ih RAZLIKUJETE
Blic online 21-01-2022 20:51
Prvi slučaj ukrštanja virusa gripa i korone registrovan je u Srbiji zasad kod jedne osobe. Ovaj vid istovremene infekcije nazvan je „fluronom“, i treba napomenuti da se ne radi o novom soju korone, već to znači da jedna osoba ima i grip i koronu u isto vreme.

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.