Drustvo vesti

ČETNIKOVANJE, TUČA I JEDNO PALJENJE KNJIGE Juče je otvoren Sajam knjiga, a ovo su događaji koji prethodnih godina PODELILI Srbiju na pola
Blic online 21-10-2019 12:07
Vrištanje, haos, selfiji, ali i paljenje knjige, četnička propaganda i dobra stara šatorska pljeskavica- možda vam ovo sve više liči na vašar, a ne na Sajam knjiga. Istina je nešto drugačija. Dok sale nose imena naših najvećih pisaca i u njima se raspravlja o aktuelnim književnim dešavanjima, paralelno na Sajmu se pojavljuju ličnosti koje izazivaju oštre polemike u javnosti.
PROSEČAN AUSTRALIJANAC ŽIVI U 230 KVADRATA Srbin o životu u Australiji: Morao sam da nabavim sto za ping-pong samo da bih popunio prostor
Blic online 21-10-2019 08:38
Za razliku od prenaseljenih delova Evrope i Azije, u Australiji prostora ne manjka. To se odnosi i na kuće. Prema statistikama, Australijanci od svih nacija raspolažu kućama najveće kvadrature, od čak 230 kvadratnih metara u proseku.
"BOG VAS BLAGOSLOVIO" Đaci će nakon ekskurzija morati da pišu referate, a učenici jedne škole su ovo već radili i njihovi opisi će vas NASMEJATI
Blic online 21-10-2019 06:55
"Uspeli smo da objedinimo vesele neprospavane noći druženja i dane ispunjene upoznavanjem italijanske, španske i francuske kulture", poručuju učenici u svojim referatima koje su po novim pravilima obavezni da pišu po povratku sa ekskurzije.
SONJA I MORSAL VEĆ TRI GODINE ŽIVE U SRBIJI "Kad sam pobegla iz Avganistana bila sam srećna, a kada smo došli u Srbiju shvatila sam koliko je teško"
Blic online 21-10-2019 06:48
Izjava mađarskog premijera Viktora Orbana da će primeniti silu na jugu svoje zemlje prema Srbiji ukoliko Turska pusti stotine hiljada migranata prema Evropskoj uniji unela je nemir među izbeglice, naročito one koji su tik pred vratima Evrope.
Oni su POSLEDNJI ČUVARI PARTIZANSKE VATRE
Blic online 21-10-2019 06:42
"Po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose...", odjeknulo je. Nije da nije srce zaigralo, u ponekom oku publike je zaiskrila suza, starac sa titovkom na čelu je ustao i pevao sebi u bradu...
U ovom gradu u Srbiji ima svega, SAMO LJUDI FALE
Blic online 21-10-2019 00:03
Ima ona priča kako treba bežati od mesta gde se bogatstvo meri pitkom vodom i čistim vazduhom. Možda mladi iz Ljubovije ne znaju za nju, ali listom napuštaju rodna ognjišta.
Pred nama je najtopliji 21. oktobar u Beogradu
Blic online 20-10-2019 23:47
Meteorolozi za sutra prognoziraju najtopliji beogradski oktobar od 1926. godine, kada je u srpskoj prestonici izmereno 26,5 stepeni Celzijusa.
"KAD SAM ČULA DA SU TROJKE BILA SAM PRESREĆNA. A ONDA SE ISKOMPLIKOVALO..." Mali borci su najveće bitke dobili odmah po rođenju, a od priča njihovih majki ćete ZAPLAKATI
Blic online 20-10-2019 21:15
Radost dolaska bebe na svet neretko roditeljima može da poremeti prevremeni porođaj koji se prema nezvaničnim procenama dešava čak u 11 odsto slučajeva. Na sreću, zahvaljujući savremenim metodama lečenja i složenoj tehnologiji, danas i veoma nezrele bebe ili bebe veoma male težine prilikom rođenja imaju šansu da prežive.
SPLITSKI PARTIZAN U BEOGRADU Na proslavu oslobođenja prestonice došao i najstariji živi fudbaler Hajduka
Blic online 20-10-2019 21:08
Na Svečanu akademiju na Savskom vencu pristigao je i splitski partizan Antun - Tonči Baranović, noseći sa lakoćom svojih devedeset godina u nogama.
AMSS: Kraj vikenda donosi povećan broj vozila
Blic online 20-10-2019 19:05
Kraj još jednog vikenda sigurno će u ovim večernjim satima doneti veći broj vozila na svim frekventnim putnim pravcima, dok će najopterećeniji biti prilazni putevi većim gradskim sredinama, poručuju iz AMSS.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.