Drustvo vesti

Danas ujutru mraz, tokom dana oblačno i hladno, do šest stepeni
Blic online 30-11-2020 00:50
U Srbiji će danas ujutru biti slab mraz mestimično, na jugu i jugoistoku ponegde slab sneg, a tokom dana u većini mesta oblačno i hladno.
ANTIKOVIDAŠ I ANTIMASKER U BOLNICI ZBOG KORONE Iz bolničkog kreveta u Švajcarskoj poziva ljude u Srbiji da izađu na ulice protiv mera?! (VIDEO)
Blic online 29-11-2020 21:50
Koliko je suluda borba antimaskera i antivaksera pokazuje lik i delo Gorana Pantelića (42), jednog od najpoznatijih teoretičara zavera o kovidu 19 i protivnika epidemiloških mera. Nažalost, gastarbajter iz Valjeva stavio je masku tek kad je završio u bolničkom krevetu u Švajcarskoj pošto se zarazio koronom. Bez obzira na to, Pantelić i dalje kroz suze iz bolničke posteljine poziva “sledbenike” da izađu na ulice protiv epidemioloških mera?!
"MOLIO SAM SE DA ME NE STAVE NA RESPIRATOR" Stevan (64) je bio u teškom stanju, a u bolnici je PROŽIVLJAVAO HOROR
Blic online 29-11-2020 20:41
- Stanje mi se pogoršalo. Lekari su me hitno odvezli u šok-sobu. U krevetu, odmah pored onog u koji su me smestili, ležao je mrtav čovek. Prepoznao sam onu žutu, oker boju, kakvu samo mrtvac ima, i sve mi je bilo jasno. Nisam mogao da se pomeram... Morao sam da ga gledam... Bio je mlađi od mene. Molio sam se bogu samo da me ne stave ma respirator, jer sam tada već dobro znao - oni koji tako završe već su jednom nogom u grobu.
RODITELJI MALOG OLIVERA UPOZORAVAJU: Lažni humanitarci kucaju na vrata građana i traže novac za našeg sina
Blic online 29-11-2020 20:05
Oliver Pal Gajodi, jedanaestomesečni hrabri dečak za čije je ozdravljenje neophodan lek čija je cena dva miliona evra, i dalje se nalazi u bolnici, a njegovi roditelji putem društvenih mreža upozoraju na prevarante, nepoznata lica koja prikupljanju novac pod izgovorom da je namenjen za njihovog sina.
POTRAGA KOD ĐERDAPSKE KLISURE Četiri ženske osobe se izgubile na Velikom Štrpcu, Gorska služba krenula u akciju spasavanja
Blic online 29-11-2020 18:53
Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije (GSS) primila su poziv od četiri ženske osobe koje su se izgubile na Velikom Štrpcu, kod Đerdapske klisure.
SUTRA U 12 SATI ZASEDA KRIZNI ŠTAB Glavna tema nove mere i povratak naših građana iz inostranstva
Blic online 29-11-2020 17:40
Sutra u 12 sati biće održana sednica Kriznog štaba na koj će se raspravljati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji i mogućim novim merama. Glavna tema sastanka mogla bi da bude i povratak naših građana iz inostranstva za predstojeće praznike.
Polaganje venaca u "Mini Jugoslaviji" jugonostalgičari obeležili 29. novembar, Dan Republike
Blic online 29-11-2020 17:28
Dan nekadašnje Republike Jugoslavije, koji se nekada obeležavao 29. novembra i ove godine tradicionalno je obeležen polaganjem venaca na bistu Josipa Broza Tita u Četvrtoj Mini Jugolaviji u Subotici.
Srbija u poslednjem CRNOM KORONA KRUGU, zdravstveni sistem nam je na ivici pucanja, da li POTPUNO ZATVARANJE ponovo postaje opcija
Blic online 29-11-2020 17:18
Hiljade zaraženih svakog dana, bolnice na ivici kolapsa, ogromni redovi ispred kovid ambulanti, svakodnevno nepoštovanje mera... Činjenice pokazuju - potpuno zatvaranje bilo bi jedina nada da crni rekordi prestanu da se ruše. Da li smo blizu one najteže, najdrastičnije mere - uvođenja policijskog časa?
VOJNA BOLNICA U NIŠU OD SUTRA U KOVID SISTEMU Dr Janković: Situacija se pogoršava, nećemo izdržati bez RESTRIKTIVNIJIH MERA
Blic online 29-11-2020 17:17
Od sutra u kovid sistemu sa 100 novih postelja biće i Vojna bolica u Nišu kako bi se smanjnio pritisak na Klinički centar Niš, izjavio je anesteziolog prof. dr Radmilo Janković.
OBOREN CRNI REKORD U ČAČKU Hospitalizovan najveći broj pacijenata od početka EPIDEMIJE
Blic online 29-11-2020 16:25
Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku trenutno je hospitalizovano 208 pacijenata pozitivnih i suspektnih na korona virus, što je najveći broj od početka epidemije.

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.