Drustvo vesti

Vojvođanska vlada obezbedila 20 tona brašna za Kosovo i Metohiju
Blic online 28-03-2020 21:15
U glavnu Narodnu kuhinju u selu Prekovac, u opštini Novo Brdo na Kosovu i Metohiji, stiglo 20 tona brašna koje je obezbedila vojvođanska vlada.
KORONA U SRBIJI Beograd najveće žarište, Ćuprija sa svega 23.000 stanovnika izbija u vrh, u Valjevu PENZIONERI NAJVIŠE KRŠE ZABRANU KRETANJA
Blic online 28-03-2020 21:06
Najviše potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom u Srbiji zabeleženo je u Beogradu, slede Niš, Valjevo i Ćuprija, pokazuju podaci objavljeni na sajtu Covid19.rs.
POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM VOZAČEM Kolima jurio kroz pešačku zonu tokom policijskog časa? (VIDEO)
Blic online 28-03-2020 21:04
Policija intenzivno radi na identifikaciji vozača koji je automobilom vozio kroz pešačku zonu u Obrenovićevoj ulici i proverava da li je snimak koji je objavljen na društvenim mrežama načinjen u vreme policijskog časa.
Ivana je specijalista radiologije u Bostonu, ali bez dileme poručuje: "SPREMNA SAM DA SE VRATIM IZ AMERIKE i pomognem svom narodu"
Blic online 28-03-2020 21:00
Veliki broj srpskih lekara, medicinskih sestara i zdravstvenih stručnjaka iz dijaspore spreman je da se privremeno vrati u našu zemlju. Svi oni odazvali su se pozivu Vlade Srbije da, ukoliko bude potrebno, dođu i pomognu u borbi protiv epidemije virusa korona.
DVA EPIDEMIOLOGA ZARAŽENA U SREMSKOJ MITROVICI Nedimović: Sve je pod kontrolom, virusa nema u bolnici
Blic online 28-03-2020 20:54
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da se korona virus nije "uvukao" u bolnice u Sremskoj Mitrovici, iako je kod dva epidemiologa iz tog grada potvređeno da imaju Covid 19. On je dodao da su svi ostali radnici koji su bili u kontaktu sa njima negativni.
Na Kosovu dva nova slučaja ZARAZE, ukupno 90 osoba pozitivno na KORONA VIRUS
Blic online 28-03-2020 20:44
Na KiM su danas do 18 časova registrovana još dva nova slučaja obolelih od korona virusa, čime je ukupan broj obolelih na toj teritoriji 90.
DODATNE PREVENTIVNE MERE U NOVOM SADU Sprovodi se dezinfekcija ulaza stambenih zgrada
Blic online 28-03-2020 20:39
Po odluci Gradskog štaba za vanredne situacuje Novog Sada, od 17. marta. 2020. godine "Ciklonizacija" sprovodi dezinfekciju ulaza stambenih zgrada na teritoriji Novog Sada. Reč je o delu dodatnih preventivnih mera kojima Grad Novi Sad štiti zdravlje i živote građana i sprečava širenje korona virusa.
"IMAMO I ZA IZVOZ"Nedimović: Brašna, kvasca i ostalih namirnica ima dovoljno
Blic online 28-03-2020 20:36
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je večeras da u Srbiji ima dovoljno brašna, kvasca i ostalih životnih namirnica za kojima je tražnja porasla tokom pojave korona virusa.
A OD PUTINA, TAPŠANJE PO RAMENU Srbiji su u pomoć pritekle Kina, EU i Norveška, ali na tom spisku RUSIJE NEMA
Blic online 28-03-2020 20:14
Oprema, testovi, stručnjaci, milioni evra, donacije... Sve ovo Srbija je u prethodnih nekoliko dana dobijala od Kine, EU i pojedinih zemalja kako bi se što bolje i efikasnije izborila sa pandemijom korona virusa, ali na tom spisku nije bilo prijateljske Rusije. Štaviše, izgleda kao da je u sveopštem metežu i potpuno vanrednim okolnostima jednostavno nestala sa radara ovdašnje javnosti i političara, koji su se do pre izvesnog vremena rado pozivali na savezništvo, kulturne, a nekada i bratske odnose sa prijateljem sa istoka.
Oni ne rade u bolnici, ali ni ovde KORONA NE SME DA UĐE i imaju važnu poruku sa sve nas
Blic online 28-03-2020 19:37
Građani stariji od 65 godina ne smeju da izlaze iz stanova i kuća zbog virusa korona COVID-19, a ista mera zatvorila je u sobe i stanare gerontoloških domova. Zbog novih pravila najstariji građani ostali su uskraćeni za posete najmilijih i prijatelja, ali medicinske sestre i negovateljice su i dalje uz njih i čine sve da im život u izolaciji učine lakšim ne pitajući za rizike zbog dolaska na posao.

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.