Drustvo vesti

''Bobar Petrol'' u Prigrevici nudi posebne pogodnosti poljoprivrednicima
Blic online 15-12-2019 11:12
Kompanija Bobar doo koja je sredinom juna otvorila u Novom Sadu benzinsku stanicu ''Bobar Petrol'' sa izuzetno primamljivim asortimanom proizvoda i usluga, ima već dve moderne benziske pumpe. Jednu u Prigrevici pored Apatina, drugu u Beškoj.
Na Horgošu od danas MINIMUM KONTROLE i tako sve do 15. januara
Blic online 15-12-2019 10:55
Zbog predstojećih praznika, Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske postigle su dogovor o minimumu granične kontrole za putnički saobraćaj, od danas do 15. januara. Carinske administracije dve zemlje takođe su se dogovorile da građanima olakšaju prelazak granice.
POČELA GRADNJA PRVOG "DIGITALNOG AUTOPUTA" Vučić: Ovo će biti najširi autoput u Srbiji, biće širok 30 METARA
Blic online 15-12-2019 08:31
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svečanom obeležavanju početka radova na Moravskom koridoru, deonica Pojate-Preljina, a ceremoniji prisustvuju i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kao i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
NIJEDAN TUNEL, ALI ČAK 84 MOSTA! Danas počinje gradnja prvog "digitalnog" autoputa u našoj zemlji, nazivaju ga i "SRPSKI KORIDOR"
Blic online 15-12-2019 07:56
Danas u 12 sati svečano se obeležava početak radova na izgradnji autoputa E-761 deonica Pojate-Preljina, na Moravskom koridoru, a ceremoniji će prisustvovai i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Danas pretežno sunčano i toplije
Blic online 15-12-2019 00:55
U Srbjii se danas očekuje pretežno sunčano i osetno toplije, samo ujutru ponegde po kotlinama kratkotrajna magla ili niska oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).
"KOVČEG OTVOREN, A POKOJNIK TU VEĆ PET DANA" Kristina fotografiše sahrane i tvrdi da se iza ovog naizgled bizarnog zanimanja krije NAJČISTIJA EMOCIJA
Blic online 14-12-2019 22:14
"Tata mi je rekao: moju sahranu ćeš morati da slikaš, samo što će to morati da bude gratis", ovako za "Blic" počinje priču Kristina Stanisavljević (43). Ona ima jedan posve neobičan posao: fotografiše sahrane.
"SREĆAN SAM ŠTO SU SLIKE VRAĆENE U MUZEJ" Princ Filip: Biti Karađorđević ne znači imati privilegije
Blic online 14-12-2019 20:13
Srećan sam što su slike vraćene u Narodni muzej. Znam da ljudi u Srbiji poštuju moju porodicu prevashodno zbog njenih predaka, posebno vožda Karađorđa i kralja Petra I, ali to poštovanje naroda moramo svojim delima da zaslužimo i mi njihovi potomci u današnjem vremenu.
DUŽNI MILIONE ZA POREZ I NIKOM NIŠTA Dok "mali igrači" i za najmanju grešku plaćaju ceh, na listi najzaduženijih UVEK ISTI TAJKUNI
Blic online 14-12-2019 19:46
Ako je suditi po najnovijoj listi poreskih dužnika, čini se da Poreska uprava nema načina da naplati dug pojedinim biznismenima koji se na štetu države bogate. Jer imena problematičnih preduzeća i njihovih vlasnika su već godinama gotovo nepromenjena, jedino što je novo je iznos duga ili kategorija kojoj pripadaju.
DA LI STE GA VIDELI? Nestao Vuk (33) iz Bačke Topole, u sredu izašao iz svoje kuće i od tada mu se gubi svaki trag
Blic online 14-12-2019 19:01
Policija i porodica već tri dana traga za Vukom Čelebićem (33) iz Bačke Topole, objavljeno je na sajtu "Nestali Srbija". Kako se navodi, Vuk je nestao 11. decembra, a na sebi je imao plave farmerke, crni duks, crveni prsluk i crne patike.
PRETI LI SRBIJI EPIDEMIJA GRIPA: Evo ko je u opasnosti i kako se zaštititi
Blic online 14-12-2019 18:53
Epidemija gripa uzela je maha u Hrvatskoj. Stvarni broj obolelih dostigao je 3.000, a među njima ima i novorođenčadi. Ova alarmantna statistika je i u Srbiji izazvala paniku, dok su zebnje dodatno podgrejane činjenicom da je juče i u Beogradu pоtvrđen prvi slučај infеkciје virusоm gripа.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.