Drustvo vesti

NAĐENA NESTALA SNEŽANA IZ KOTEŽA Nestala juče sa tromesečnom bebom
Blic online 22-03-2023 16:57
Snežana J. (37) koja je nestala juče u Kotežu sa tromesečnom bebom, pronađena je.
Ekonomski potencijal Zapadnog Balkana: Profesor Đan Marija Gros Pjetro, predsednik Upravnog odbora Intesa Sanpaolo grupe, održao predavanje u Beogradu
Blic online 22-03-2023 16:36
U sklopu posete Beogradu povodom učešća na Poslovno naučnom forumu Srbija-Italija, profesor Đan Marija Gros Pjetro (Gian Maria Gros-Pietro), predsednik Upravnog odbora Intesa Sanpaolo, međunarodne bankarske grupacije u čijem sastavu posluje Banca Intesa, održao je ekskluzivno predavanje na Ekonomskom fakultetu na temu „Ekonomski potencijal Zapadnog Balkana“.
SRBI SREĆNIJI OD HRVATA I BOSANACA! Prema Svetskom izveštaju o sreći ova zemlja je prva, a Srbiju JEDNA STVAR posebno IZDVAJA od svih!
Blic online 22-03-2023 15:27
Sudeći prema najnovijem Svetskom izveštaju o sreći, Srbi su srećniji od svojih suseda. Na listi od 150 zemalja Srbija se nalazi na 45. mestu, dok je Hrvatska na 48, Mađarska je 51. Crna Gora je na 67, a Bosna i Hercegovina je na 71. mestu. U okviru Svetskog izveštaja o sreći, Finska se šesti put zaredom našla na prvom mestu najsrećnijih zemalja.
U PETAK 25 STEPENI, A ZA VIKEND - RAZOČARANJE Od nedelje nam tek sledi OBRT, pogledajte ovaj pad temperature!
Blic online 22-03-2023 15:01
U Srbiji će od danas do subote biti toplo i suvo, a prema najavi meteorologa, u petak će temperatura biti do čak +25 stepeni Celzijusa, koliko je prognozirano za Beograd. Ali, avaj... Iako će petak biti lep i sunčan dan, teško da ćemo moći lepo da ga iskoristimo jer je radni dan, a za vikend tek sledi razočaranje.
ŠTA ĆE BITI SA ŠKOLARINAMA?! Studenti, dekani i Ana Brnabić sastali se da reše KLJUČNO PITANJE!
Blic online 22-03-2023 14:50
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić danas je sa rektorima državnih univerziteta, dekanima fakulteta Univerziteta u Beogradu i u Nišu, kao i Studentskom konferencijom univerziteta Srbije i studentskim parlamentima fakulteta, razgovarala o aktuelnoj temi povećanja školarina, kao i o unapređenju sistema finansiranja visokog obrazovanja.
NOVA OPREMA ZA BRIGU O NOVIM ŽIVOTIMA: Vredna donacija Fondacije Mozzart za Odeljenje neonatologije Opšte bolnice u Subotici
Blic online 22-03-2023 14:15
Fondacija Mozzart nastavlja veliku akciju pomoći zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje pa je nakon centralne Srbije potrebna oprema stigla i na sever Vodvodine. Odeljenje za neonatologiju Opšte bolnice u Subotici dobilo je medicinsku opremu koja će im olakšati dalji rad.
"Imam kod kuće SINA OD 48 godina, NIJE SE ŽENIO, radi od danas do sutra!" Mladi u Srbiji napuštaju roditelje tek u ČETVRTOJ DECENIJI života, evo i ZAŠTO!
Blic online 22-03-2023 12:02
Istraživanja su pokazala da mladi u Srbiji, ali i gotovo svim zemljama regiona iz roditeljskog doma odlaze tek kada zakorače u četvrtu deceniju. Stručnjaci navode da se sa godinama mladi sve teže odlučuju da napuste dom, a glavni razlog za to jeste loša ekonomska situacija. Osim nje, prema rečima psihologa Radmile Vujić Bojović, tu je i prezaštitnički odnos roditelja prema deci.
ALBANKA BESIJANA USREĆILA IVANA Došla u srpsko selo iz Tirane, rodila blizance, naučila da vozi traktor, a svi meštani od nje TRAŽE SAMO JEDNO!
Blic online 22-03-2023 11:22
Albanka Besijana donela je radost ne samo u dom Ivana Kitanovića za koga se udala pre četiri godine, već u celo selo Zaplanjsku Toponicu u opštini Gadžin Han. Iz rodne Tirane udajiom za Ivana preselila se u srpsko selo, a prema rečima meštana, veoma brzo se prilagodila okolini. Od 26 beba koje su prošle godine rođene u ovoj opštini, dvoje je porodici Kitanović podarila Besa - blizance Luku i Aleksu.
Hitno povučena "Torlakova" BSŽ VAKCINA za bebe! Oglasilo se Ministarstvo zdravlja i iznelo DETALJNO OBRAZLOŽENJE
Blic online 22-03-2023 11:11
"Torlakova" BSŽ (BSG) vakcina protiv tuberkuloze koja se daje bebama odmah po rođenju, hitno je povučena iz upotrebe zbog sumnje u kvalitet i očekivanog imunskog odgovora koji „može biti nepotpun“.
"UZIMAM INFUZIJU UMESTO TANJIRA SUPE" Instagram je pun fotografija doteranih žena prikačenih na infuziju u svom domu, Ana nam priča zašto ona prima ovakav vitaminski koktel
Blic online 22-03-2023 10:56
Instagram je pun fotografija uglavnom žena koje doterene, našminkane u toplini svog doma primaju infuzije, a da nisu bolesne. Ovaj novi trend širi se Beogradom i Novim Sadom, a Beograđanka Ana (identitet poznat redakciji) koja takođe povremeno praktikuje ovakav vid uzimanja koktela vitamina priča za "Blic" zašto to radi.

Copyright © 2023 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.