Drustvo vesti

Čitajte novi "Blic" ODMAH! Žele li "naprednjaci" u koaliciju sa "socijalistima"; U kojim zemljama srpski mafijaši TRAŽE UTOČIŠTE
Blic online 03-08-2020 19:24
Najnoviji štampani "Blic" možete čitati odmah putem naše online platforme štampana izdanja.
Građani Smedereva u panici zbog MISTERIOZNE PRAŠINE koja je prekrila grad, svi se pitaju samo jedno - KOLIKO JE TO OPASNO ZA NAŠE ZDRAVLJE!?
Blic online 03-08-2020 19:19
Stanovnike Smedereva je pre nekoliko dana sačekalo neprijatno iznenađenje koje je prekrilo ceo grad, a uspelo je da uđe i ostavi trag i samim domaćinstvima.
KORONA U SRBIJI Novo žarište u Vojvodini, u Čačku osam pacijenata na respiratorima, zaraženo 264 korisnika ustanova socijalne zaštite
Blic online 03-08-2020 19:11
Dobro došli u "Blicov" blog o epidemiji korona virusa u Srbiji. Ovde možete pratiti najnovije informacije u vezi sa borbom protiv zaraze u našoj zemlji.
U Opštoj bolnici u Čačku osam pacijenata na RESPIRATORIMA, dve osobe PREMINULE
Blic online 03-08-2020 19:01
U Opštoj bolnici u Čačku trenutno su hospitalizovana 122 pacijenta, od kojih je osam na respiratoru, a od posledica virusa korona u protekla 24 časa preminule su dve osobe, saopštio je Radni tim za praćenje virusa u tom gradu.
DR HAOS PONOVO BRILJIRA Nestorović: Komarci ne ujedaju ako jedete OVE NAMIRNICE, neće gubiti vreme na vas!
Blic online 03-08-2020 18:52
Poznati pulmolog i doktor u beogradskoj Univerzitetskoj dečjoj klinici "Tiršova" Branimir Nestorović tvrdi da nas komarci neće napadati ako zadržimo organizam u baznom, a ne u kiselom stanju. Znači, trebalo bi meso svesti na minimum i imati bar četiri obroka dnevno sa povrćem.
"SRELA SE DVA PAŠENOGA ISPRED PORODILIŠTA..." Priča počinje kao u vicu, ali je ono što se dalje desilo FENOMENALNO i stvarno!
Blic online 03-08-2020 18:27
Nevena Kovačević i Bojana Pantović Đurić, sestre iz Čačka, porodile su se u isti dan u čačanskom porodilištu. Dobile su sinove, a da slučaj bude još interesantniji, obe su dobile treće dete.
ZBOG POGORŠANE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE Mionica ograničava rad ugostiteljskih objekata
Blic online 03-08-2020 18:12
Zbog pogoršane epidemiološke situacije prouzrokovane širenjem virusa COVID-19, Štab za vanredne situacije opštine Mionica danas je doneo Naredbu o ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i noćnih klubova za vreme proglašene vanredne situacije na teritoriji opštine Mionica.
Srbija je dobila NOVO ŽARIŠTE KORONE, a žitelji ove opštine tvrde da su za sve KRIVE SVADBE I MATURE
Blic online 03-08-2020 18:05
Opština Temerin nadomak Novog Sada poslednja je u nizu primera gde je zbog neodgovornosti građana došlo do pogoršanja epidemiološke situacije i uvođenja vanrednih mera.
Sećate se profesorke koja je vikala YOU ARE A BLACK KRAVA? Ovo je NASTAVAK PRIČE
Blic online 03-08-2020 17:01
Nadležni Kliničkog centra Vojvodine podneli su prijavu Lekarskoj komori Srbije protiv specijaliste interne medicine dr Milene Šćekić zbog incidenta koji se dogodio 29. juna u liftu kada je na rasnoj osnovi vređala studentkinju iz Irske Š.O.
KO JE RASPOP DAVIDOVIĆ Danas je jajima gađao Skupštinu, ali u moru SKANDALA koje je pravio, to nije ništa
Blic online 03-08-2020 16:52
Raščinjeni monah Antonije Davidović i danas je u centru pažnje jer je jajima gađao Skupštinu, ali on je odavno poznat po brojnim skandalima iz svoje izuzetno burne prošlosti. Više puta je hapšen, nasrtao je na policiju, a zbog mnogobrojnih ekstremističkih ispada je i raščinjen. Ipak, ovaj Valjevac ne odustaje od sprovođenja aktivnosti po kojima ga svi i znaju, i to zaogrnut mantijom na koju više nema pravo.

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.