IT

Posle godina i godina korišćenja Lightnig port, korisnici Apple proizvoda mogu da očekuju da će preći na novi punjač koji će biti identičan onom koji ide uz uređaje svih ostalih proizvođača. Apple će u skladu sa odlukom Evropske Unije takođe preći na USB-C koji je već postao standard.
Read more...
Galaxy A serija od starta je jedna od najznačajnijih za Samsung. U skladu sa tim, svi telefoni koje predstavljaju pod ovim imenom daju odgovor na sve zahteve i tržišta i kupaca, a to ovog puta pokušava da uradi model Galaxy A53 5G.
Read more...
Ako se za nešto može reći da je kraj jedne ere, onda je to odluka kompanije Apple da više ne proizvodi iPod, jedan od njihovih najbitnijih i najuspešnijih proizvoda.
Read more...
U državnom Data centru u Kragujevcu juče je u prisustvu predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i zamenika šefa misije ambasade SAD Džona Ginkla potpisan komercijalni ugovor sa korporacijom Orakl (Oracle).
Read more...
Nezaposleni ste ili nezadovoljni aktuelnim poslom? Želite promenu u svojoj karijeri? Onda je najveći sajam zapošljavanja u zemlji – LINK2job događaj koji obavezno treba da posetite. Sajam će se održati 13. maja, u hotelu „Metropol Palace”, od 10 do 18 časova.
Read more...
Konačno smo se probudili iz dugog zimskog sna! Kako temperatura raste i dan zalazi, tako i raspoloženje poprima nove oblike. Sunce, miris jorgovana i bosonogi ples u parku! Dnevna lista pesama je veselija, a život je u dometu Galaxy A53 5G
Read more...
Pre nešto manje od godinu dana, korisnici Google servisa su se zapitali zašto je Google počeo da izdaje račune sa PDV-om od jula 2021. godine. Konačno razrešenje ove situacije stiže gotovo godinu dana kasnije, prenosi agencija za knjigovodstvo Experta.
Read more...
Ako idete u srednju školu, a imate talenta za umetnost i volite različite kreativne stvari, onda biste 14. i 15. maja trebalo da budete na Fakultetu savremenih umetnosti. FSU i ove godine organizuje Creative Workshop Art Weekend. Biće organizovane radionice iz devet različitih oblasti – grafičkog dizajna, glume, dizajna enterijera, slikarstva, modnog dizajna, multimedijalne produkcije, novinarstva, muzičkih komunikacija i game arta.
Read more...
Samsungov telefon na preklop Galaxy Z Flip 3 bio je jedan od njihovih najuspešnijih modela protekle godine pa se sa velikim nestrpljenjem isčekuje kako će izgledati njegov naslednik. Za sada je poznato da će biti pojačan novom baterijom.
Read more...
Instagram testira novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da neku svoju određenu objavu postave na prvo mesto.
Read more...

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.