National Geographic Srbija Zanimljivosti

Beograd je od jutros najzagađenija prestonica u svetu. Kako se navodi na sajtu AirVisual, AQI (Indeks kvaliteta vazduha) bio je 439.
Read more...
Pangolini ili ljuskavci, kojima ljudi trguju, mogu da budu noisoci virusa korona usko povezanim sa sojem koji je izazvao pandemiju, kaže novo istraživanje.
Read more...
Teslin naučni centar (TWSC) sa Long Ajlenda saopštio je danas da će tokom epidemije koronavirusa, kada je ljudima širom sveta preporučeno da ostanu u domovima, poštovaocima Teslinog dela ponuditi bogat virtualni program kroz koji će moći da otkriju i najveće misterije te Tesline poslednje laboratorije - Vordenklif.
Read more...
Iako bi, s obzirom na gusinu naseljnosti u Japanu, statistike bi trebalo da budu mnogo gore oni su izgleda našli način kako da kontrolišu pandemiju.
Read more...
Ljudsko telo vrvi od bakterija i na površini i u unutrašnjosti.
Read more...
Drage naše, budite večeras u 20 sati na Instagram profilu lepaisrecna.rs.
Read more...
Vest o tome da je princ od Velsa zaražen novim korona virusom raširila se svetom brzinom svetlosti. Ali on svakako nije prvi član kraljevske porodice koji je oboleo tokom pandemije. Neki članovi britanske kraljevske porodice su preživeli pandemije, neki nisu uspeli da se izbore sa zarazom, ponekad čak menjajući tok istorije.
Read more...
Koje su karakteristike natrijum-hipohlorita, kako se primenjuje i šta se dešava kada se ovo jedinjenje doda u vodu?
Read more...
Crkva iz 17. veka odmara usred crvenog jezera.
Read more...
National Geographic je uz vas tokom izolacije i vodi vas na uzbudljiva putovanja.
Read more...

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.