Srbija vesti

Dragan Jovićević Macola: Zakažem izložbu u Arizoni - uvedu sankcije, ugovorim u Damasku - počne rat, napravim skulpturu glava sa maskom - stigne korona
Blic online 03-08-2020 22:30
Samoukog vajara sa periferije Požege pri prvom susretu doživiš nepogrešivo onako, tačno u milimetar, kakvim su ti ga najavili oni koji su ga bezbroj puta sreli i s njim drugovali. Da je čovek, kao što kažu, na svoju ruku, doživiš onog momenta kad te dočeka na kapiji.
Izgradnja TESLINOG ČUDA NA ĐETINJI pre 120 godina podelila Užičane: Jedni se divili, drugi bežali u podrum da prežive SMAK GRADA
Blic online 02-08-2020 22:23
Pet godina posle hidrocentrale na Nijagari, prve koja je počela da proizvodi električnu energiju po Teslinim principima polifaznih struja, planeta je dobila još jednu takvu. Ne negde u naprednoj Americi ili u modernoj zapadnoj Evropi, nego u balkanskoj provinciji.
Zver napravila pometnju na benzinskoj pumpi: LISICA USKOČILA U AUTOMOBIL, napravila džumbus, ni prutem nisu mogli da je isteraju (VIDEO)
Blic online 31-07-2020 20:06
Zbog nezvanog gosta koji je noć proveo u njegovom automobilu i za sobom ostavio lom, Ilija Gardić, zaposlen na benzinskoj pumpi u Sušici ispod Zlatibora, juče ujutro je dobrih sat i po okasnio sa posla.
KONAČNO ĆE MOĆI DA ODAHNU "Crna tačka" ivanjičkog naselja na kojoj je UMALO POGINULO DETE će uskoro biti rešena
Blic online 30-07-2020 20:07
Pisanje "Blica" o crnoj tački ivanjičkog kraja i saobraćajnici koja je umalo odnela život sedmogodišnjeg dečaka, urodilo je plodom - nadležni orgnani ododlučili su da nađu rešenje i ovu tačku učine bezbednijom!
"TU JE BILA BAŠTA... NEKAD" U okolini Trstenika GRAD veličine oraha, u Požarevcu poplavljene skoro sve ulice, u Leskovcu NEVREME OPUSTOŠILO USEVE (VIDEO)
Blic online 25-07-2020 21:48
Bašta bela od grada, poljoprivredni usevi sravnjeni sa zemljom, bujice na seoskim ulicama - slike su koje stižu iz raznih krajeva Srbije nakon jakog nevremena koje je protutnjalo.
IZ BAŠTE OBARAJU REKORDE Ni kiša ni grad im nisu mogli ništa: U selu kod Topole iskopan NAJVEĆI KROMPIR
Blic online 24-07-2020 21:41
Pre samo nedelju dana u selu Belosavci nadomak Topole u domaćinstvu Nikić iskopan je krompir težak 1,345 grama.
NOVA ŽRTVA KORONE U ČAČKU Preminuo stariji pacijent, još šestoro pozitivno
Blic online 18-07-2020 18:03
Pacijent star 89 godina, preminuo je u čačanskoj Opštoj bolnici, gde je bio priključen na respirator. Na tu zarazu, prema do sada pristiglim rezultatima, pozitivno je još šest osoba iz ovog kraja.
Koronom zaraženo još 57 osoba iz Zlatiborskog okruga
Blic online 18-07-2020 17:53
Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da je na području Zlatiborskog okruga danas potvrđeno još 57 slučajeva korona virusa, a kako je objašnjeno radi se o pristiglim rezultatima testiranja iz prethodnih dana.
POTOP U NIŠU Kolovoz POD VODOM, jezero ispred KC Niš, automobil zarobljen u Zetskoj ulici (VIDEO)
Blic online 17-07-2020 22:07
Dok tokom dana na severu i zapadu zemlje pada kiša gotovo ceo dan, jaka kiša koja je nešto više od sat vremena padala u Nišu uspela je da u pojedinim ulicama napravi potop.
MORAVA IM UDAVILA I KRDO KONJA Braća u poplavama izgubila skoro sve, UMALO POGINULI dok su pokušavali da spasu svoje životinje
Blic online 17-07-2020 21:56
Posle poplave u kojoj su izgubili čitavo krdo konja od kojih su živeli, stado ovaca i koza, i pretrpeli ogromnu štetu na poljoprivredi, braći Milosavljević iz Dljina kod Lučana pristiže preko potrebna pomoć.

 

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.