Srbija vesti

KONAČNO! Građani Topole i sedam okolnih sela DOBIĆE VODU: Rešenje višedecenijskog problema na pomolu
Blic online 11-08-2022 18:20
Duže od mesec dana meštani sedam sela u okolini Topole i građani varošice muče muku sa nedostatkom vode. Snalaze se kako mogu i moraju, ali iz dana u dan postaje sve teže.
U SRBIJU STIŽE TOPLOTNI TALAS, SPREMITE SE ZA NOVIH 40 STEPENI Sveže vreme i pljuskove sa grmljavinom prekinuće vreli vazduh iz Afrike
Blic online 11-08-2022 15:41
Pod uticajem visinskog ciklona, poručuju meteorolozi, Srbija će u petak, tokom vikenda I početkom sledeće sedmice biti pod uticajem visinskog ciklona, koji će kružiti nad našim područjem, Panonskom nizijom, Jadranskim morem i Balkanskim poluostrvom, te će narednih dana biti dosta oblaka, za vikend i obilnijih pljuskova, a sa severa će doći i do priliva svežije vazdušne mase.
MIĆA MRAK JE NAJČUVENIJI ŠATRADŽIJA SRBIJE Kralj vašara, kupusijada i gulašijada već četiri decenije radi u svom restoranu na otvorenom (FOTO)
Blic online 11-08-2022 13:49
Iako su moderna vremena u drugi plan gurnula tradicionalne srpske šatre, najjači u ovom poslu i dalje opstaju. Čuveni šatradžija Mićo Mrak već decenijama obilazi Srbiju uzduž i popreko sa svojom putujućom fabrikom pod otvorenim nebom.
OGROMAN BROJ MILIONERA ŽIVI U CENTRALNOJ SRBIJI Samo u Kragujevcu je njih 760, a ovo su najčešća ZANIMANJA
Blic online 10-08-2022 22:12
Čačak, Užice, Kragujevac - Poreska uprava je primila ukupno 34.753 prijave za utvrđivanje godišnjeg poreza na dohodak građana za 2021. godinu, a tu obavezu su imali oni koji su ostvarili dohodak veći od 3.268.224 dinara, odnosno veći od trostruke prosečne godišnje zarade po zaposlenom isplaćene u toj godini.
ŽUNIĆI REŠILI DA UMRU ZAJEDNO Mališa i Milojka su 44 godine u braku, za to vreme nikada se nisu posvađali, ali oboje NA SRCU NOSE ŽIVU RANU (FOTO)
Blic online 10-08-2022 15:38
Nije imao nikakvog razloga da me laže kad smo na Ilindan slučajno nabasali jedan na drugoga. Na zemljanom putu kroz zlatiborsko Stublo, koji vodi svemu osim ljudima, Mališa Žunić mi se poverio da je od žena u životu voleo i voli samo Ljubicu, Šmekera, Pipi, Dušu, Život. I da je sreo samo jedan brak skladniji od njegovog.
Veliko srce porodice Živković: Napravili slavlje povodom punoletstva svom sinu, a novac od proslave doniraju siromašnima
Blic online 09-08-2022 22:32
Proslava punoletstva deteta jedan je od najvažnijih dana u životu svakog roditelja. Ništa drugačije nije i u slučaju porodice Živković iz sela Kloka pored Topole, jer su sa ponosom proslavili 18. rođendanog svog sina.
STIŽU GRAD I INTENZIVNI PLJUSKOVI U narednih sat vremena osveženje u ovim delovima Srbije
Blic online 09-08-2022 17:35
U narednih sat vremena osveženje će stići u pojedine delove Srbije, javljaju meteorolozi.
DOMAĆINI KRAJ TOPOLE OSTALI U ČUDU Očekivali su da se oteli krava, a onda se dogodila POTPUNO NEVEROVATNA STVAR (FOTO)
Blic online 09-08-2022 12:48
Velika radost i berićet stigli su u porodicu Ristić iz sela Šume iz Topole, jer je njihova krava na svet donela tri zdrava teleta.
DUŠICA JE JEDINA ŽENA U RUDNIKU ŠTAVALJ Završila je fakultet i sišla u jamu, a ovako zarađuje svoj hleb od sedam kora
Blic online 06-08-2022 22:45
Oni zarađuju hleb sa sedam kora u utrobi zemlje, njihovo lice je garavo ali obraz čist. Oni su rudari i danas je njihov dan. Na Pešterskoj visoravni smestio se rudnik uglja Štavalj u kom svoj krvavi dinar zarađuje 420 ljudi.
(FOTO) Čim pogodiš pesmu, odmah zavlače ruke u džepove: Ovako je protekao prvi dan SABORA TRUBAČA u Guči
Blic online 05-08-2022 23:41
Neka oproste ostali ugostitelji, čast svakome, ali u Guči je u petak popodne, prvog dana 61. Sabora trubača, bilo najživlje u jednoj kafani pod daščanim tremom u centru varošice. Jednu zanosnu crnku pogodila je pesma. Pa druga, treća.

 

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.