Utisci sa putovanja

Inspirisana nedavnim e-mailom koji mi je stigao iz Srbije i pitanjima “Da li je lako naći posao”, kao i naknadnim razgovorima sa prijateljima ovde, shvatila sam koliko nisam mogla realno i objektivno da procenim neke stvari o studentskom životu u... The post 5 činjenica o studentskom životu u Australiji appeared first on Utisci sa putovanja.
Read more...
Danas sam shvatila da ću diplomirati za manje od mesec dana, a da vam nisam ni jedan tekst napisala o studiranju u Australiji. Mislila sam da ću moći jednim tekstom sve da vam prenesem, ali je to nemoguće. Tema je... The post Studiranje u Australiji: kako je izgledao prvi dan? appeared first on Utisci sa putovanja.
Read more...
Pozvani ste na žurku. Najbolju žurku u gradu. Svi žele da budu tamo. Imate ulaznicu i stigli ste ispred divne, velike i sređene kuće, držite ulaznicu u rukama, kroz prozore vidite obrise ljudi koji se odlično provode i uživaju. Međutim,... The post Kako je u Australiji? appeared first on Utisci sa putovanja.
Read more...
Leto je na pragu! Iako sam sada na drugom kraju sveta i u stvari idem ka zimi, a ne ka letu, vaša pitanja o tome gde da letujete u Grčkoj i šta vam preporučujem uvek me mislima vraćaju u nekadašnji... The post Zašto volimo da letujemo u Grčkoj? appeared first on Utisci sa putovanja.
Read more...
Sredinom februara biće tačno sedam meseci od kada sam u Melburnu. Proletelo je! Dan po dan, nedelja po nedelja, mesec po mesec i hop, prođe više od pola godine. Ponovo osećam potrebu da vam kažem jedno veliko Izvinite što ne... The post Navikavanje na kulturološke razlike – šta je normalno? appeared first on Utisci sa putovanja.
Read more...

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.