Srbija vesti

Mlada majka Maja iz Ljiga kao lavica se bori protiv opake bolesti, ali sada joj je potrebna NAŠA POMOĆ
Blic online 02-12-2022 00:40
Mlada majka iz Ljiga kao lavica se bori protiv opake bolesti već duže vreme. Porodica Maje Spasojević (29) do sada je nekako uspevala da skupi novac jer su troškovi lečenja izuzetno skupi, ali agresivna bolest zahteva nastavak terapija, kupovinu lekova i mnoge druge ogromne izdatke.
ODRŽANI PROTESTI PROSVETARA ŠIROM SRBIJE Traži se status službenog lica za sve zaposlene
Blic online 01-12-2022 14:51
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS), obustavila je danas rad, a kako je najavljeno protesti su zakazani u 47 gradova u Srbiji. Štrajkački zahtev je otpočinjanje pregovora o statusu službenog lica za sve zaposlene u obrazovanju.
SVAKE GODINE NESTANE OMANJI GRAD Zašto mladi odlaze iz Srbije i kako sprečiti emigracije?
Blic online 30-11-2022 20:06
Svake godine, kako prikazuju različite statistike, našu državu napusti jedan omanji grad.
BRDO KOJE JE DEO ISTORIJE Kadinjača je jedna od misterija Drugog svetskog rata (FOTO)
Blic online 30-11-2022 00:20
Na četranaest kilometara zapadno od Užica smešteno je brdo Kadinjača na kojem je 29. novembra 1941. godine ispisana istorija, kada su na tom mestu poginuli borci Radničkog bataljona, Posavci i Orašani braneći odstupnicu Vrhovnom štabu NOPOJ, partiznaskim odredima i partizanskoj bolnici koji su se povlačili iz Užica ka Sandžaku.
ČIČA KOME SE DIVI SRBIJA! Deda Vita (73) je najstariji fudbaler u Srbiji: Na terenu je punih 90 minuta, a postiže i golove
Blic online 28-11-2022 20:08
Vitomir Pavlović iz Donje Barbeše ima 73 godine, trči, vozi bicikl, radi sklekove, čučnjeve, komplikovane gimnastičarkske vežbe, a uz sve to nastupa i u lokalnoj fudbalskoj ekipi.
BEZ VODE U 10 KVADRATA SOBICE KOJA PROKIŠNJAVA Dejan sam brine o teško bolesnoj majci, sestra mu je umrla, a onda je u najvećoj tami zasijalo to svetlo na kraju tunela
Blic online 25-11-2022 14:06
Težak život u deset kvadrata, bez vode u kući i u sobici koja prokišnjava. To je bila svakodnevica Dejana Pajovića iz sela Mršinci kod Čačka koji sam vodi računa o svojoj bolesnoj majci.
UMRO JEDAN PACIJENT Najnoviji korona presek, pozitivno skoro 600 osoba
Blic online 24-11-2022 18:28
Korona virus u Srbiji potvrđen je kod 571 osobe a istovremeno je od posledica ove bolesti preminuo jedan pacijenat.
"POPILA SAM SOK I OSETILA DA GUBIM TLO POD NOGAMA" Dramatična ispovest Čačanke kojoj su sipali u piće DROGU ZA SILOVANJE
Blic online 22-11-2022 17:34
Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvek ostati u najgorem sećanju. Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti svoje drugarice pošteđena je najcrnjeg scenaria. Čačanka M. N. se prisetila dramatične noći, a sećanja su ponovo izmamila suze na lice.
TEŽAK UDES NA PUTU KA ZLATIBORU Zakucao se u BMW, pa naleteli na treće vozilo: Od siline udara ISPAO MOTOR!
Blic online 22-11-2022 17:10
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u popodnevnim satima na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, u mestu Surduk u kom su učestvovala tri automobila.
NEKAD JE CENA STAPARSKOG ĆILIMA BILA KOLIKO I JUTRO ZEMLJE Predsednica "Etno mreže": "Nažalost, mnoga znanja smo nepovratno izgubili"
Blic online 20-11-2022 20:48
Postavka u Palati Srbija, koju su pomogli "UN Women", Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i kanadska ambasada, jedan je od načina na koji vraćamo vrednost starim zanatima jer njihove proizvode smeštamo u institucionalne prostore, gde im je i mesto, i predstavljamo ih na rafiniran i reprezentativan način.

 

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.