Srbija vesti

STARI UKRASI ZBOG OBARANJA TENDERA Niš već dve godine ne kupuje novogodišnju rasvetu zbog ŽALBE ISTOG PONUĐAČA
Blic online 15-12-2019 07:35
Nišlije će i ovu Novu godinu dočekati sa starom ukrasnom rasvetom jer već drugu godinu zaredom, zbog žalbe jednog od ponuđača, nema vremena da se tenderska procedura sprovede i novi ukrasi isporuče do proslave najluđe noći.
Havarija na Zlatiboru: Bez vode celo turističko naselje, do sutra suve slavine i u Čajetini
Blic online 14-12-2019 11:47
Zbog pucanja cevi magistralnog cevovoda jutros su bez vode ostali svi potrošači na području opštine Čajetina koji se snabdevaju sa sistema JKP "Vodovod", koji će suvih slavina ostati i danas i sutra.
BRAVO!"Udružili smo se i vidite nam školu!": Leskovački đaci sami okrečili kabinete, stavili nov pod i napravili salu za fizičko
Blic online 13-12-2019 12:43
Đaci leskovačke Poljoprivredne škole uz pomoć troje profesora napisali su projekat, dobili sredstva od Kancelarije za mlade i sami uredili i opremili prostor za fizičko i madijateku.
Mladim parovima koji hoće da žive u ovom gradu u Srbiji KUĆA ILI STAN BESPLATNO na korišćenje, a nezaposlene majke koje rode treće dete već dobiju 4.000 evra
Blic online 13-12-2019 12:27
Opština Knjaževac od šezdesetih godina prošlog veka ima negativan prirodni priraštaj. Opštinske vlasti veruju da će projektom podele državnih stanova i kuća na korišćenje građanima Srbije koji žele da žive u ovom gradu, zaustaviti taj trend.
Priča o Zori i Dušanu iz Leskovca je divna priča o LJUBAVI, ali ono što su uradili na svojoj ZLATNOJ SVADBI dostojno je FILMA
Blic online 11-12-2019 15:40
Leskovčani Zora i Dušan Lešnjak proteklog vikenda proslavili su zlatnu svadbu. Uz poziv, od gostiju su tražili da im umesto pića i cveća daruju novac, a sve što su dobili na poklon uplatili su NURDOR-u.
MASOVNO TROVANJE U VRTIĆU ILI VIRUS? Hitnu pomoć u Trsteniku noćas opsedali pacijenti, među njima 35 DECE
Blic online 11-12-2019 12:32
Hitna služba u Trsteniku primila je sinoć oko 30 dece i sedmoro odraslih, koji su povraćali i imali dijareju.
UČITELJ KOJI ĐAKE VOZI U ŠKOLU SVOJIM STARIM "GOLFOM" Mogao je da radi u gradu, ali je odabrao malu seosku školu na Rogozni i klinci ga obožavaju
Blic online 11-12-2019 11:55
Za Ferida Ramovića, mladog učitelja seoske škole u Žunjeviću na Rogozni, ne postoje prepreke koje bi onemogućile 11 učenika da pohađaju nastavu. Tri kilometra od asfaltnog puta, uz brojne strme delove i serpentine, zimi često „rikvercom“ izveze đake. A u mešovitom razredu – glumci, književnici i sportisti.
Građani šokirani NASLAGANIM WC ŠOLJAMA u centru Čačka, a evo o čemu se zapravo radi
Blic online 10-12-2019 15:45
U centru Čačka u toku je postavljanje neobične skulpture. Jedna na drugu, ređaju se WC šolje. Znatiželjni prolaznici već su se zapitali zbog čega, a svako je ovu pojavu obrazložio sa čuđenjem.
U NAJZAGAĐENIJEM GRADU U SRBIJI RUŠE PARK! Valjevci traže da lokalna vlast PONIŠTI ODLUKU o preuređenju centra
Blic online 07-12-2019 20:37
U Valjevu, najzagađenijem srpskom gradu, gde je zelenilo nasušna potreba, lokalna vlast je donela odluku da ruši park u centru kako bi na tom mestu gradila biblioteku. Kao odgovor usledilo je potpisivanje peticije građana.
Sluzava materija ponovo obojila u crveno jezero kod Užica
Blic online 06-12-2019 16:58
Mali nivo jezera i topla jesen učinili su svoje, pa hidroakumulacijom Vrutci sa koje se Užice snabdeva pijaćom vodom opet plivaju modrozelene alge.

 

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.