Srbija vesti

ZAPALILA SE LOKOMOTIVA U prekidu železnički saobraćaj od Bujanovca ka Preševu
Blic online 19-06-2019 23:48
Zbog požara na lokomotivi teretnog voza kod Bujanovca, došlo je do prekida železničkog saobraćaja na Koridoru 10, a ponovno uspostavljanje saobraćaja ka Preševu očekuje se sutra tokom prepodneva, saopštila je Infrastrukture železnice Srbije.
"U NAŠOJ AVLIJI SVI SU PRIHVAĆENI" Bogatić se ponosi kutkom za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama
Blic online 19-06-2019 12:16
Sami uređuju svoje plastenike, prave sokove i džemove, a svako ko se zatekne kao njihov gost biće dočekan uz sve počasti. Tako izgleda Dnevni boravak za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Bogatiću.
"VRIŠTIM, DOZIVAM GA, A MOG DETETA NEMA" Gumena igraonica se izduvala i pala na decu, roditelji ih IZVLAČILI U PANICI
Blic online 17-06-2019 20:24
Grupa dece ostala je juče oko 18 časova nakratko zarobljena ispod gumene igraonice na naduvavanje u obliku zamka u parku Čair, kada je otkazala pumpa kojom se puni vazduhom.
Marković: Albanci svoju politiku baziraju na lažima
Blic online 17-06-2019 10:20
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma da Albanci i njihovi sponzori svoju politiku još od osamedesetih godina baziraju na lažima.
DAN MUP-A OBELEŽEN I U NIŠU Deca se družila i igrala sa policajcima
Blic online 16-06-2019 17:03
Kako izgleda sedeti na policijskom motoru, u polcijskom automobilu ili spuštati se niz konopac uz pomoć alpinističke opreme, najmlađe Nišlije juče su mogle lično da se uvere u parku Čair gde je povodom Dana policije upriličeno druženje sa decom i građanima.
Kole je jedini domar u Srbiji koji ima SVOJ MURAL U ŠKOLI
Blic online 16-06-2019 16:00
U Medicinskoj školi u Užicu na leto planiraju krečenje. Osvežiće novom bojom svaki zid, osim par kvadrata u fiskulturnoj sali. Zna uprava da đaci ne bi dozvolili da četka pređe ovuda, a i sam kolektiv je protiv toga.
Zlatiborci dobili dozvolu za poslednju fazu gondole, u pogonu do kraja godine
Blic online 15-06-2019 14:25
Opština Čajetina otklonila je sve prepreke ka daljem nastavku radova na gonodoli koja će, sad je izvesno, do kraja ove godine početi sa radom i prevoziti turiste od centra turističkog naselja do Tornika.
"OSTAVITE BAR KAMELEONA" U Pančevu i Novom Sadu akcija zaplene zaštićenih egzotičnih životinja
Blic online 14-06-2019 23:49
U akciji zaplene dvadesetak zaštićenih egzotičnih životinja, pre dva dana u Novom Sadu i Pančevu, jedna devojčica ostala je bez svog rođendanskog poklona - kameleona, vrednog oko 500 evra.
PREMINULA BAKA KOJA JE PLAKALA U TIŠINI Za staricom koju pored šestoro dece NIKO NIJE HTEO DA PREUZME, tuguju i radnici vranjske ustanove u kojoj je bila
Blic online 14-06-2019 22:35
Baka Ljubica, slepa i nepokretna, poslednje dane svog života provela je u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite, iako je za života izrodila šestoro dece. Umrla je u sredu po podne, a za ženom koja je često plakala u tišini ove ustanove, tuguju čak i zaposleni. Jedan od sinova je ipak preuzeo telo majke, kako bi je sahranili u rodnom kraju.
"HOĆE LI NEKO ZAUSTAVITI OVO LUDILO?" Dva nova šok snimka sa pružnih prelaza, među njima i KAMION KOJI RUŠI RAMPU (VIDEO)
Blic online 14-06-2019 19:05
Neodgovorno ponašanje učesnika u saobraćaju zabeleženo je dva dana za redom na dva pružna prelaza u Srbiji. Automobili i bicikli juče su u Šapcu zaobilazili spušteni branik na pružnom prelazu, koji ukazuje na to da voz nailazi, a danas u Šidu vozač kamiona želeo je pošto-poto da pređe preko pruge dok se branik spuštao, i tom prilikom ga i polomio.

 

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.