Srbija vesti

Starina Đorđe iz Užica obišao je pola sveta, ŠIO JE MINI SUKNJE ZA PARIŽANKE, njegove šajkače stigle su do Kanade, a sada prodaje na VAŠARIMA
Blic online 08-08-2020 19:28
Lako je isluženoj šivaćoj mašini koja kroji šajkaču, onoj u Nemanjinoj 23 u Užicu, da precizno bode po čoji kad je opslužuju vične ruke starca. Pa one su, ima pola veka tome, kad se u parisku modu odavde gledalo kao u jovanjsko čudo, šile mini suknje za francuske dame i odela za galantnu gospodu.
VIKEND KADA SU PIROĆANCI ZAPLAKALI Staru planinu turisti zatrpali đubretom: "Raspuklo se smeće po livadama, dime se proplanci od roštilja"
Blic online 06-08-2020 23:01
I dok se mnogi bore da sačuvaju reke Stare planine i floru i faunu ove kršne lepotice, vikend za nama mnogi Piroćanci opisali su da je za plakanje - prepoznatljivi biseri planine ostali su pod đubretom.
Kolonija: Ambasadorke se oprobale u tkanju pirotskog ćilima
Blic online 06-08-2020 19:01
U okviru pete Tkačke kolonije u okolini Pirota, koja se održava od 4. do 7. avgusta, ambasadorka Kanade Kati Čaba i supruga američkog ambasadora En Godfri oprobale su se danas na razboju za tkanje.
Dragan Jovićević Macola: Zakažem izložbu u Arizoni - uvedu sankcije, ugovorim u Damasku - počne rat, napravim skulpturu glava sa maskom - stigne korona
Blic online 03-08-2020 22:30
Samoukog vajara sa periferije Požege pri prvom susretu doživiš nepogrešivo onako, tačno u milimetar, kakvim su ti ga najavili oni koji su ga bezbroj puta sreli i s njim drugovali. Da je čovek, kao što kažu, na svoju ruku, doživiš onog momenta kad te dočeka na kapiji.
Izgradnja TESLINOG ČUDA NA ĐETINJI pre 120 godina podelila Užičane: Jedni se divili, drugi bežali u podrum da prežive SMAK GRADA
Blic online 02-08-2020 22:23
Pet godina posle hidrocentrale na Nijagari, prve koja je počela da proizvodi električnu energiju po Teslinim principima polifaznih struja, planeta je dobila još jednu takvu. Ne negde u naprednoj Americi ili u modernoj zapadnoj Evropi, nego u balkanskoj provinciji.
Zver napravila pometnju na benzinskoj pumpi: LISICA USKOČILA U AUTOMOBIL, napravila džumbus, ni prutem nisu mogli da je isteraju (VIDEO)
Blic online 31-07-2020 20:06
Zbog nezvanog gosta koji je noć proveo u njegovom automobilu i za sobom ostavio lom, Ilija Gardić, zaposlen na benzinskoj pumpi u Sušici ispod Zlatibora, juče ujutro je dobrih sat i po okasnio sa posla.
KONAČNO ĆE MOĆI DA ODAHNU "Crna tačka" ivanjičkog naselja na kojoj je UMALO POGINULO DETE će uskoro biti rešena
Blic online 30-07-2020 20:07
Pisanje "Blica" o crnoj tački ivanjičkog kraja i saobraćajnici koja je umalo odnela život sedmogodišnjeg dečaka, urodilo je plodom - nadležni orgnani ododlučili su da nađu rešenje i ovu tačku učine bezbednijom!
"TU JE BILA BAŠTA... NEKAD" U okolini Trstenika GRAD veličine oraha, u Požarevcu poplavljene skoro sve ulice, u Leskovcu NEVREME OPUSTOŠILO USEVE (VIDEO)
Blic online 25-07-2020 21:48
Bašta bela od grada, poljoprivredni usevi sravnjeni sa zemljom, bujice na seoskim ulicama - slike su koje stižu iz raznih krajeva Srbije nakon jakog nevremena koje je protutnjalo.
IZ BAŠTE OBARAJU REKORDE Ni kiša ni grad im nisu mogli ništa: U selu kod Topole iskopan NAJVEĆI KROMPIR
Blic online 24-07-2020 21:41
Pre samo nedelju dana u selu Belosavci nadomak Topole u domaćinstvu Nikić iskopan je krompir težak 1,345 grama.
NOVA ŽRTVA KORONE U ČAČKU Preminuo stariji pacijent, još šestoro pozitivno
Blic online 18-07-2020 18:03
Pacijent star 89 godina, preminuo je u čačanskoj Opštoj bolnici, gde je bio priključen na respirator. Na tu zarazu, prema do sada pristiglim rezultatima, pozitivno je još šest osoba iz ovog kraja.

 

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.