IT

Ime TCL je dobro poznato ovdašnjim potrošačima. Mobilni možda nije prva stvar na koju ćete pomisliti kada čujete njihovo ime, ali ovaj brend se upravo sa novim modelima telefona vraća i na domaće tržište. Oni su pred početak proleća izbacili tri nova uređaja, a najjači od njih nosi oznaku TCL 30 +.
Read more...
Od starta je brend Honor imao jasnu viziju u kom pravcu žele da idu i sada su posle kraće pauze samo nastavili, a dobar primer je njihov najnoviji flegšip model Honor Magic 4 Pro koji po dizajnu, karakteristikama, ali i ceni potpuno odobrava takav epitet.
Read more...
Odavno je svima poznato da su 21. vek obeležile savremene tehnologije, bez kojih danas ne možemo zamisliti život. One nam mogu pomoći da u značajnoj meri unapredimo svoje poslovanje.
Read more...
Displeji postavljeni na strateški način, mogu biti nezamenljiv kanal komunikacije između potrošača i prodavca na samom mestu prodaje. Ovakav dodatan vid komunikacije sa kupcima može voditi generisanju nove prodaje. Takođe, na samom prodajnom mestu može služiti za promovisanje aktuelnih akcija u prodajnom objektu, za pružanje dodatnih informacija o proizvodima i uslugama.
Read more...
Jedna od prvih stvari koju zaključite kada isprobate novi Huawei Watch GT 3 Pro pametni sat jeste da je Huawei uspeo u tome da sa prethodnim modelom GT 2 Pro napravi evoluciju, ali se slobodno može reći da su uspeli i da naprave revoluciju, unoseći jedinstvene i veoma zanimljive opcije za dva modela koja su predstavili pod ovim imenom.
Read more...
U poslednjih par decenija, gejming industrija postala je ozbiljan biznis. Iako mnogi smatraju da su video igre samo hobi, mnogi gejmeri su ovu pasiju pretvorili u primarni izvor prihoda, kao na primer najpoznatiji svetski youtuber – PewDiePie. Njegovim stopama krenuli su mnogi mladi ljudi u Srbiji, a posebno nove generacije devojčica i dečaka, koji bukvalno odrastaju u virtuelnom svetu. Gejming industrija je definitivno prešla dalek put od prvih, staromodnih arkadnih igara, pa sve do najmodernijih digitalnih priča, koje predstavljaju čitave univerzume. Danas je ova industrija u neprestanom porastu, a zanimljivo je da se Srbija u regionu pozicionirala kao jedan od lidera.
Read more...
Huawei je i ovog puta priredio odličnu prezentaciju nove generacije svojih pametnih uređaja. Premijerno je prikazan novi MateBook, slušalice, savitljivi telefon, dva "klasična" smartphone ali i prvi Huawei E-Ink tablet.
Read more...
Šta je leto bez uspomena i šta su uspomene bez fotografija. O tome razmišljamo isprobavajući novi HONOR telefon koji je sa svoje četiri kamere učinio da nam Beograd izgleda ponovo sveže i uzbudljivo.
Read more...
Kamera je postala najbitniji deo mobilnog telefona. Zamenila je fotoaparate gotovo u svim situacijama, i čak su profesionalci prešli na njih i rado ih koriste i za pravljenje zahtevnijih snimaka. Zato ne čudi što su svi proizvođači okrenuti ka tome da ih maksimalno razviju.
Read more...
Sat više nije samo uređaj koji pokazuje tačno vreme. On je statusni simbol, pokazatelj vašeg ukusa, naznaka toga kakav život vodite - jeste li više sportski tip ili birate eleganciju, a pojavom pametnih satova odmah se vidi koliko su vam tehnologija i inovacije važne. Oni koji su među prvima spoznali da je i ovo segment koji mora da prati moderan način života je kompanija Huawei. I to im sjajno polazi za rukom.
Read more...

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.