IT

TikTok uvodi male promene na platformu. U pitanju je dislke dugme ali ne za video nego samo za komentare.
Read more...
Promena taktike glavni je krivac zašto ove godine najvervatnije neće biti održan tradicionlani oktobraski događaj komapnije Apple na kojoj obično predstavljaju nove laptopove i tablete. Prema nekim informacijama oni žele da odvoje premijeru novih uređaja jer bi tako imali veći efekat nego da ih prikažu, kao do sda, na jednom mestu i u isto vreme.
Read more...
Vivo je sve konkretniji na tržištu mobilnih telefona, a to su pokazali i sa tek predstavljenim modelom X80 Lite 5G koji je stigao i kod nas. Novi telefon nije direktan naslednik flagship modela vivo X80 Pro, ali označava da je ova kompanija tu da ostane.
Read more...
Šesnaesti Hi-Files Show, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 1. i 2. oktobra u hotelu Holiday Inn u Beogradu.
Read more...
Jedno ćemo se svi složiti - početak učenja programiranja nije jednostavan. Verovatno ste se raspitali kod prijatelja programera, čitali forume, možda čak i poslušali neki tutorijal. I prva pomisao je - koliko mogućnosti! A druga - ali odakle početi?
Read more...
Pred sam početak nove akademske godine stižu odlične vesti za sve buduće brucoše koji se još uvek nisu upisali na fakultet: na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS otvoren je treći upisni rok za generaciju 2022/23.
Read more...
Svi ljubitelji najsavremenijih uređaja iz sveta moderne tehnologije željno iščekuju petak 23. septembar, kada će najnoviji Apple pametni telefoni stići u Srbiju, i to samo nedelju dana nakon početka prodaje u Americi. Veliki doček će biti upriličen na Terazijama, tačno u ponoć i jedan minut.
Read more...
Kada je Samsung i definitivno odustao od Galaxy Note telefona, pravi tech entuzijasti su osetila razočarenje jer smo ostali bez jedne sjajne linije telefona koja je nekako svakog avgusta najavljivala sjajne inovacije na ovom polju. Međutim, Samsung se odlično snašao kada je stvari preokrenuo i u isto to vreme nam doneo dve verzije telefona sa svitljivim ekranom. Ona sa više mišića nosi oznaku Fold.
Read more...
Huawei nas je tokom leta iznenadio sa predstavljanjem čak sedam uređaja: dva telefona, uključujući savitljivi Mate Xs 2, nove slušalice, tablet, dva laptopa. To međutim ne znači da su završili sa premijerama za ovu godinu. Naprotiv!
Read more...
Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način.
Read more...

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Copyright © 2022 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.