IT

Ništa bolje od dobrog sniženja! Naročito ako možete da kupite vrhunske uređaje po promitivnim cenama, pa kad se uz to dodaju poklon vaučeri i dodatna sniženja, imate vrhunsku priliku da se ponovite.
Read more...
Došlo je do smene na listi kompanija koje se bave proizvodnjom i prodajom mobilnih telefona pa je tako Apple, posle dužeg vremena izgubio svoju drugu poziciju, bar kada je u pitanju prodaja telefona u drugom tromesečju 2021. godine.
Read more...
U nadi da će privući nove korisnike Tviter je pre osam meseci uveo opciju Fleets, kružiće koji se nalaze na vrhu aplikacije a u kojima su korisnici mogli da stavljaju obajve koje traju samo 24 sata, baš kao što je slučaj sa Instagram Story. Međutim, rezultat je izostao pa je i opcija uklonjena.
Read more...
Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?
Read more...
I ove godine Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS u Beogradu je među najtraženijim IT školama u regionu. Roditelji i učenici su prepoznali ITHS kao pravi izbor za kvalitetno obrazovanje budućih IT lidera, pa je zbog velikog interesovanja otvoreno novo IT odeljenje.
Read more...
Huawei je svoju liniju premijum pametnih satova pojačao sa dva nova modela Watch 3 i Watch Pro. Oba modela su predstavljena i kod nas, sa novim softverom i jačim baterijama.
Read more...
Gužva u svetu mobilnih telefona nikada nije bila veća. Vivo je tu relativno novi igrač, koji se sada okrenuo i ovom segmentu, i to sa dva modela koji su predstavljeni i kod nas. U pitanju je vivo V serija sa V21 i nešto slabijim modelom Y72, gde oba nose oznaku 5G.
Read more...
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pobednik je u kategoriji najboljih pametnih telefona na Svetskoj dodeli nagrada za mobilne telefone (nagrade GLOMO) na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) za 2021. godinu. Godišnje nagrade GLOMO priznaju hardver, softver i usluge koje pokreću inovacije unutar industrije mobilnih telefona širom sveta.
Read more...
Wiko već neko vreme nije izašao sa novim modelima, ali zato sa serijom Power U koja je upravo predstavljena, nadoknađuje sve. Kompanija Wiko od starta puno polaže na istrajnost baterije na svojim telefonima pa je tako i ovog puta. Power U10 opremljen je baterijom velikog kapaciteta od 5000mAh.
Read more...
Xiaomi Mi 11 Lite je tanak i lagan uređaj, telefon srednje klase sa novim Snapdragon 780G čipom koji ga, i pored niže cene, gura među jače konkurente, pre svega u sopstvenoj Mi 11 liniji.
Read more...

Potražite snagu u brojevima i zamahnite za pobedu: zabeležite svaki kilogram i dostignite sledeći nivo. Znanje The post MH preporuka: Aplikacije koje će podstaći vaš progres i podići nivo testosterona i mišića appeared first on Men`s Health.
Read more...
Jedan od prvih globalnih efekata pandemije Covid-19 bila je jurnjava za toalet papirom. Svi su The post Proizvod šale od globalnog značaja: Veb-sajt koji računa koliko toalet papira vam je zaista potrebno appeared first on Men`s Health.
Read more...
Želite da trenirate kod kuće, ali vam nedostaje neko ko će vas voditi kroz vaš The post 7 besplatnih aplikacija i video servisa koji će vam pomoći da vežbate kod kuće appeared first on Men`s Health.
Read more...
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) dala je puno detalja o pravilnom pranju ruku, koje je najbolja The post Zašto je važno održavati higijenu telefona u vreme korona virusa? appeared first on Men`s Health.
Read more...
Nove Magic Buds slušalice, osim što su primamljivog dizajna, ne žuljaju uvo i zvuku prilaze The post Za sve ljubitelje bežičnog zvuka i udobnosti: Nove Magic Buds slušalice appeared first on Men`s Health.
Read more...
U jeku epidemije koronavirusa u Kini, upotreba lične zaštitne opreme naglo je skočila širom sveta, The post Futurističke maske koje će vas zaštititi od mikroba appeared first on Men`s Health.
Read more...
Vreme napolju će vas još neko vreme privoliti da uživate u toplini doma, pa je The post Šta vas to čeka na Netfliksu u februaru? appeared first on Men`s Health.
Read more...
Provodite mnogo sati na poslu, dugo putujete do kuće, a nemate ni blizu teretanu u The post Trenirajte efikasnije: 4 aplikacije koje menjaju personalnog trenera appeared first on Men`s Health.
Read more...
Stigao je francuski virtuelni nutricionista – Foodvisor, koji vas na osnovu fotografije vašeg tanjira sa hranom The post Francuska aplikacija “broji zalogaje” na osnovu fotografije appeared first on Men`s Health.
Read more...
OD MILIJARDU sumanutih, naopakih stvari koje se mogu sresti u današnjem poslovnom ambijentu, ništa nije The post Vodič kroz današnji poslovni život: “Poslaću ti mejl da te podsetim da me iskuliraš, okej?” appeared first on Men`s Health.
Read more...

Copyright © 2021 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.