IT

Vivo se polako, dosta elegantno i bez žurbe predstavlja domaćim korisnicima. Model koji im je trenutno u centru pažnje je X60 Pro koji ima nekoliko odličnih specifikacija da može sa sigurnošću da parira drugim telefonima u gornjoj srednjoj kategoriji.
Read more...
Srbija je tehnološki hab regiona Zapadnog Balkana (ZB), regionalni centar za američke IT kompanije i lider u razvoju softvera, veštačke inteligencije i pametnih IT rešenja koja se primenjuju u različitim sektorima od finansija i energetike do zdravstva i obrazovanja, rečeno je na prvoj virtuelnoj konferenciji "Virtual Road Show" o mogućnostima ulaganja SAD u srpsku i ekonomije ZB.
Read more...
U ponedeljak, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način za samo 12 meseci oni će steći naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.
Read more...
Nokia se priključila trendu da širi svoj portfolio pa su tako upravo predstavili Nokia T20 tablet, koji na veliki ekran donosi klasičan kvalitet Nokia telefona, uz čitav opseg različitih funkcija i bateriju koja dugo traje.
Read more...
Xiaomi je predstavio dva nova modela telefona 11T i 11T Pro. Najjača karakteristika ovih uređaja je jaka baterija i unapređena kamera koja pretenduje da zameni klasične fotoaparate.
Read more...
Majkrosoft za poslednji kvartal godine ostavlja dve velike premijere, a obe su dočekane sa odličnim prvim kritikama. Dobili smo Surface Duo 2 mobilni telefon, ali i novu seriju Surface Laptop Studio kompjutera.
Read more...
Sat na ruci ne govori samo tačno vreme, on reflektuju prefinjenost kada je reč o stilu, ali i potrebi da proizvod bude maksimalno kvalitetan i koristan. Pametni satovi iz nove Galaxy Watch4 serije na ruci svakog od korisnika reći će mnogo toga upravo o njegovom životnom stilu. Inovativne performanse, vrhunski kvalitet i dizajn koji potvrđuje da je estetika i te kako važan element svih Samsung proizvoda, spajaju se u novoj Galaxy Watch4 seriji.
Read more...
Istraživanje je pokazalo i da više od polovine Srba želi da poboljša svoje mentalno zdravlje nakon pandemije
Read more...
Pred sam početak nove akademske godine stižu odlične vesti za sve buduće brucoše koji se još uvek nisu upisali na fakultet: na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS otvoren je drugi upisni rok za generaciju 2021/22.
Read more...
U četvrtak, 23. septembra, obeležava se Međunarodni dan znakovnih jezika. Kompanija Samsung ovim povodom želi da na taj dan sve svoje servisne usluge učini besplatim za sve gluve i nagluve osobe, korisnike njihovih proizvoda.
Read more...

Potražite snagu u brojevima i zamahnite za pobedu: zabeležite svaki kilogram i dostignite sledeći nivo. Znanje The post MH preporuka: Aplikacije koje će podstaći vaš progres i podići nivo testosterona i mišića appeared first on Men`s Health.
Read more...
Jedan od prvih globalnih efekata pandemije Covid-19 bila je jurnjava za toalet papirom. Svi su The post Proizvod šale od globalnog značaja: Veb-sajt koji računa koliko toalet papira vam je zaista potrebno appeared first on Men`s Health.
Read more...
Želite da trenirate kod kuće, ali vam nedostaje neko ko će vas voditi kroz vaš The post 7 besplatnih aplikacija i video servisa koji će vam pomoći da vežbate kod kuće appeared first on Men`s Health.
Read more...
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) dala je puno detalja o pravilnom pranju ruku, koje je najbolja The post Zašto je važno održavati higijenu telefona u vreme korona virusa? appeared first on Men`s Health.
Read more...
Nove Magic Buds slušalice, osim što su primamljivog dizajna, ne žuljaju uvo i zvuku prilaze The post Za sve ljubitelje bežičnog zvuka i udobnosti: Nove Magic Buds slušalice appeared first on Men`s Health.
Read more...
U jeku epidemije koronavirusa u Kini, upotreba lične zaštitne opreme naglo je skočila širom sveta, The post Futurističke maske koje će vas zaštititi od mikroba appeared first on Men`s Health.
Read more...
Vreme napolju će vas još neko vreme privoliti da uživate u toplini doma, pa je The post Šta vas to čeka na Netfliksu u februaru? appeared first on Men`s Health.
Read more...
Provodite mnogo sati na poslu, dugo putujete do kuće, a nemate ni blizu teretanu u The post Trenirajte efikasnije: 4 aplikacije koje menjaju personalnog trenera appeared first on Men`s Health.
Read more...
Stigao je francuski virtuelni nutricionista – Foodvisor, koji vas na osnovu fotografije vašeg tanjira sa hranom The post Francuska aplikacija “broji zalogaje” na osnovu fotografije appeared first on Men`s Health.
Read more...
OD MILIJARDU sumanutih, naopakih stvari koje se mogu sresti u današnjem poslovnom ambijentu, ništa nije The post Vodič kroz današnji poslovni život: “Poslaću ti mejl da te podsetim da me iskuliraš, okej?” appeared first on Men`s Health.
Read more...

Copyright © 2021 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.