Zdrava hrana

Opštepoznata je stvar da povrće i voće treba da čini okosnicu zdrave ishrane. Nikakva novost, ništa epohalno. U suštini, prilično je i jednostavno. Odete do… The post Kako pripremiti povrće na najzdraviji način? appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Bolovi u leđima su, čini se, jedna od najčešćih tegoba današnjice. Bolovi u leđima pogađaju i žene i muškarce, kako mlađu tako i stariju populaciju.… The post Najbolje vežbe protiv bolova u leđima + video appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Vitko i zategnuto telo je oduvek privlačilo pažnju. Naročito je postalo imperativ zadnjih godina. Sa svih strana smo bombardovani slikama foto modela. Estetska hirurgija i… The post Top 10 vežbi za grudi appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Sa dolaskom lepog vremena, kraće i laganije garderobe i kupaćih kostima, svi se setimo svoje linije, a naročito nogu. Guglamo vežbe za noge i prisećamo… The post Vežbe za noge + video appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
I pored toga što su najveći i najjači mišići našeg tela, mišići gluteusa tj. zadnjice zadaju nam velike muke. Naročito ženama. Ma koji oblik tela… The post Vežbe za zadnjicu + video appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Svi znaju koliko je vežbanje važno za opšte zdravstveno stanje. Vežbanje je jedna od omiljenih tema kako ženama, tako i muškarcima. Žene malo više govore… The post Vežbe za mršavljenje appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Ako vas zanimaju recepti za paleo doručak, onda već sigurno znate šta je paleo dijeta. Ako niste sasvim sigurni, možete je izučiti u našem tekstu… The post 8 recepata za paleo doručak appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Paleo dijeta je trenutno, zajedno sa keto dijetom, najpopularnija dijeta. Sigurno ste čuli za nju: dijeta koja je najsličnija ishrani naših predaka iz paleolita. To… The post Paleo dijeta i primer paleo jelovnika appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
O đumbiru i njegovim lekovitim svojstvima smo već pisali. Ne postoji niti jedan razlog da ga ne koristite, a zaista je mnogo onih “za”. Kako… The post Čaj od đumbira appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Hrono hleb
Zdravka.rs 08-05-2019 13:39
Najveća zabluda kada govorimo o zdravom životu je ta da treba potpuno izbaciti hleb iz ishrane. Beli hleb i bela brašna – da. Ali postoje… The post Hrono hleb appeared first on Zdravka.rs.
Read more...

Copyright © 2021 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.